Light my fire udstyr

Light My Fire - Grandpa's FireGrill

Light My Fire - Grandpa's FireGrill

Hvorfor begrænse dig til pølser eller marshmallows?
Grandpa's FireGrill er en fantastisk måde at forbedre din oplevelse på.

Justerbar højde til brug sammen med de fleste fødevarer.

• Sammenfoldelig for nem opbevaring.

• Trådmekanismen fastgør grillen sikkert til en pind, og den kan låses på plads, når den foldes ud og bruges som en gridiron.

• Der er ingen grund til at skære friske grene-fastgøres til praktisk talt enhver pind.

Materialer:

FireGrill: rustfrit stål.

Faktisk størrelse: 155x165x25mm

Vægt: 106g

139.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Light my fire udstyr

I 1995 kom vores grundlægger, Michael Odqvist, over en gammel hemmelighed - MayaSticks. Han var fascineret af den herlige glans af denne harpiksholdige tænding.

Ikke kun var det en hurtig, nem og pålidelig måde at få ild på, stængerne var også helt naturlige, produceret af affald - stubben tilbage fra fældede fyrretræer - af lokalbefolkningen i Guatemala.

Ved at starte fair trade-produktion i større målestok hjalp Michael 400 af disse efterkommere af Maya-indianere til at tjene flere penge, så de kunne begynde at sende deres børn i skole.

Et år senere blev brandstarterne lanceret i Sverige. Desværre var timingen ikke rigtig, ingen forstod virkelig produktet, og vi havde ikke nok penge til at markedsføre det. Det var et komplet flop.

Ekstremt frustrerende, da vi bare elskede vores MayaSticks og virkelig troede på, at flere mennesker også ville gøre det, hvis de kun opdagede dem ...

How to use - Grandpa's FireFork™ & Grandpa's FireGrill™

How to use - Swedish FireSteel 2.0 & Swedish FireKnife

Design, farve, funktionalitet.

Vores liv er blevet digitale, tidseffektive, mobile og programmerede. Men når vi drømmer, drømmer vi om levende lys og romantik, lejrbål og frihed, bål og fest. Alle længes efter ild. Ild er livet.

Vi sælger ild.

Vi udvikler unikke, lavteknologiske udendørsprodukter af høj kvalitet med design, farve og funktion, der gør dem lige så attraktive at bruge i byen som i naturen.

Light my fire udstyr