Light my fire udstyr

Light My Fire - LunchKit - Fushia

Light My Fire - Lunchkit

LunchKit har alt hvad du behøver for at nyde en god frokost, hvor som helst, når som helst. Perfekt til arbejde, skole, picnics eller udflugt.

Indeholder:
1.Låg/ tallerken, designet med afrundede hjørner for at give dig hverkrumme.
2.Skala / plade med Spork holder.
3.Spor original (spoon-gaffel kniv combo).
4.SnapBox original, vandtæt og med graderingslinjer.
5.SnapBox oval, vandtæt og med graderingslinjer.
6.Harness holder alt på plads.

Egenskaber: Let at rengøre, materialet leverer ingen bismag, modstandsdygtig over for dårlig duft, smag og misfarvning, BPA-fri, modstandsdygtig til mikrobølgeovn og opvaskemaskine, flyder, stables.

Materiale: PP polypropylen, Spork lavet af Tritan, Harness lavet af TPE.
Faktisk størrelse: 194x194x61mm Vægt: 281g

1. Låg / tallerken (500 ml).

2. Plade / skål (900 ml).

3. SnapBox original, vandtæt (170 ml).

4. SnapBox Oval, Vandtæt (320ml).

5. Spork original.

6. Harness.

149.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Light my fire udstyr

I 1995 kom vores grundlægger, Michael Odqvist, over en gammel hemmelighed - MayaSticks. Han var fascineret af den herlige glans af denne harpiksholdige tænding.

Ikke kun var det en hurtig, nem og pålidelig måde at få ild på, stængerne var også helt naturlige, produceret af affald - stubben tilbage fra fældede fyrretræer - af lokalbefolkningen i Guatemala.

Ved at starte fair trade-produktion i større målestok hjalp Michael 400 af disse efterkommere af Maya-indianere til at tjene flere penge, så de kunne begynde at sende deres børn i skole.

Et år senere blev brandstarterne lanceret i Sverige. Desværre var timingen ikke rigtig, ingen forstod virkelig produktet, og vi havde ikke nok penge til at markedsføre det. Det var et komplet flop.

Ekstremt frustrerende, da vi bare elskede vores MayaSticks og virkelig troede på, at flere mennesker også ville gøre det, hvis de kun opdagede dem ...

How to use - Grandpa's FireFork™ & Grandpa's FireGrill™

How to use - Swedish FireSteel 2.0 & Swedish FireKnife

Design, farve, funktionalitet.

Vores liv er blevet digitale, tidseffektive, mobile og programmerede. Men når vi drømmer, drømmer vi om levende lys og romantik, lejrbål og frihed, bål og fest. Alle længes efter ild. Ild er livet.

Vi sælger ild.

Vi udvikler unikke, lavteknologiske udendørsprodukter af høj kvalitet med design, farve og funktion, der gør dem lige så attraktive at bruge i byen som i naturen.

Light my fire udstyr