Light my fire udstyr

Light My Fire - Spork Titanium

Light My Fire - Spork Titanium

Denne letvægts ske-gaffel-kniv combo, der varer for evigt.
Spork Titanium er lavet af titanium, en af ​​de hårdeste legeringer på planeten.

Titanium er meget udbredt i flykonstruktion på grund af dets lethed og ekstrem styrke, men det bruges også i kirurugi og tandimplantater. Dens høje biokompatibilitet betyder, at den er fuldstændig giftfri og afvises ikke af kroppen.
Fantastisk til din næste tur, uanset hvor den er.
Samme design som Spork originalen.

Poleret overflade betyder ingen metallisk smag.
Tåler opvaskemaskine.
Ikke-ætsende, ikke-magnetisk.
Allergivenlig.

Material: Titanium

Actual size: 170x39x20mm  Weight: 20g

149.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Light my fire udstyr

I 1995 kom vores grundlægger, Michael Odqvist, over en gammel hemmelighed - MayaSticks. Han var fascineret af den herlige glans af denne harpiksholdige tænding.

Ikke kun var det en hurtig, nem og pålidelig måde at få ild på, stængerne var også helt naturlige, produceret af affald - stubben tilbage fra fældede fyrretræer - af lokalbefolkningen i Guatemala.

Ved at starte fair trade-produktion i større målestok hjalp Michael 400 af disse efterkommere af Maya-indianere til at tjene flere penge, så de kunne begynde at sende deres børn i skole.

Et år senere blev brandstarterne lanceret i Sverige. Desværre var timingen ikke rigtig, ingen forstod virkelig produktet, og vi havde ikke nok penge til at markedsføre det. Det var et komplet flop.

Ekstremt frustrerende, da vi bare elskede vores MayaSticks og virkelig troede på, at flere mennesker også ville gøre det, hvis de kun opdagede dem ...

How to use - Grandpa's FireFork™ & Grandpa's FireGrill™

How to use - Swedish FireSteel 2.0 & Swedish FireKnife

Design, farve, funktionalitet.

Vores liv er blevet digitale, tidseffektive, mobile og programmerede. Men når vi drømmer, drømmer vi om levende lys og romantik, lejrbål og frihed, bål og fest. Alle længes efter ild. Ild er livet.

Vi sælger ild.

Vi udvikler unikke, lavteknologiske udendørsprodukter af høj kvalitet med design, farve og funktion, der gør dem lige så attraktive at bruge i byen som i naturen.

Light my fire udstyr