Light my fire udstyr

Light My Fire - Swedish Fireknife - Grøn

Light My Fire - Swedish Fireknife

Swedish FireKnife har et knivblad af hærdet Sandvik 12C27 rustfrit stål.
Et gummilægningsgreb gør kniven behagelig, nem og sikker at bruge. Profileret kniv gør bladet ekstra glat, og ryggen af fælgen er blevet klippet for at fungere optimalt med svenske FireSteel®.
Swedish FireSteel® er holdbar (3000 strikes) og arbejder også i regn og sne med en 2980 ° C gnist.

1) Rids malingslaget på dit nye tændstål med bagsiden af knivbladet.
2) Træk langsomt og stramt knivbladets bagside over tændingsakslen.
3) Gnisterne tændes let til kedlen, TinderDustT, grill, papir, tørt græs og lign.

Materialer:

Blade: Sandvik 12C27 rustfrit stål 4
Grip: TPE gummi materiale
Svensk FireSteel®: magnesiumlegering
Faktisk størrelse: 225x45x38mm Vægt: 94g

279.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Light my fire udstyr

I 1995 kom vores grundlægger, Michael Odqvist, over en gammel hemmelighed - MayaSticks. Han var fascineret af den herlige glans af denne harpiksholdige tænding.

Ikke kun var det en hurtig, nem og pålidelig måde at få ild på, stængerne var også helt naturlige, produceret af affald - stubben tilbage fra fældede fyrretræer - af lokalbefolkningen i Guatemala.

Ved at starte fair trade-produktion i større målestok hjalp Michael 400 af disse efterkommere af Maya-indianere til at tjene flere penge, så de kunne begynde at sende deres børn i skole.

Et år senere blev brandstarterne lanceret i Sverige. Desværre var timingen ikke rigtig, ingen forstod virkelig produktet, og vi havde ikke nok penge til at markedsføre det. Det var et komplet flop.

Ekstremt frustrerende, da vi bare elskede vores MayaSticks og virkelig troede på, at flere mennesker også ville gøre det, hvis de kun opdagede dem ...

How to use - Grandpa's FireFork™ & Grandpa's FireGrill™

How to use - Swedish FireSteel 2.0 & Swedish FireKnife

Design, farve, funktionalitet.

Vores liv er blevet digitale, tidseffektive, mobile og programmerede. Men når vi drømmer, drømmer vi om levende lys og romantik, lejrbål og frihed, bål og fest. Alle længes efter ild. Ild er livet.

Vi sælger ild.

Vi udvikler unikke, lavteknologiske udendørsprodukter af høj kvalitet med design, farve og funktion, der gør dem lige så attraktive at bruge i byen som i naturen.

Light my fire udstyr