Light my fire udstyr

Light My Fire - Tinder-on-a-Rope

Light My Fire - Tinder-on-a-Rope

Nem at bære, ekstremt effektiv og naturlig ildstarter.
Den ultimative og naturlige måde at starte en brand e en enhver form for vejr.
Brug ikke skadelige kemikalier med skadelige dampe til at starte din brand!

Vores Tinder-on-a-Rope er lavet af stubbe fra dyrket fyrretræ (fatwood) fra Honduras højland. Med deres 80% harpiksindhold er vores Tinder-on-a-Rope meget lette og virker, selv når de er våde, da det er harpiksen (olie), der brænder ikke træet.

De brænder langt og varmt, og de er den perfekte følgesvend til vores svenske FireSteel!

Naturlige og miljøvenlige.
Op til 80% harpiksindhold.
Det er harpiksen (olie), der brænder ikke træet.
Brænder med en varm flamme sammenlignet med papir og paraffin.
150x22x22 mm, 50-70 g.

29.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Light my fire udstyr

I 1995 kom vores grundlægger, Michael Odqvist, over en gammel hemmelighed - MayaSticks. Han var fascineret af den herlige glans af denne harpiksholdige tænding.

Ikke kun var det en hurtig, nem og pålidelig måde at få ild på, stængerne var også helt naturlige, produceret af affald - stubben tilbage fra fældede fyrretræer - af lokalbefolkningen i Guatemala.

Ved at starte fair trade-produktion i større målestok hjalp Michael 400 af disse efterkommere af Maya-indianere til at tjene flere penge, så de kunne begynde at sende deres børn i skole.

Et år senere blev brandstarterne lanceret i Sverige. Desværre var timingen ikke rigtig, ingen forstod virkelig produktet, og vi havde ikke nok penge til at markedsføre det. Det var et komplet flop.

Ekstremt frustrerende, da vi bare elskede vores MayaSticks og virkelig troede på, at flere mennesker også ville gøre det, hvis de kun opdagede dem ...

How to use - Grandpa's FireFork™ & Grandpa's FireGrill™

How to use - Swedish FireSteel 2.0 & Swedish FireKnife

Design, farve, funktionalitet.

Vores liv er blevet digitale, tidseffektive, mobile og programmerede. Men når vi drømmer, drømmer vi om levende lys og romantik, lejrbål og frihed, bål og fest. Alle længes efter ild. Ild er livet.

Vi sælger ild.

Vi udvikler unikke, lavteknologiske udendørsprodukter af høj kvalitet med design, farve og funktion, der gør dem lige så attraktive at bruge i byen som i naturen.

Light my fire udstyr