Optimus udstyr

OM OS

I mere end et århundrede har Optimus navn stået for pålidelige udendørsovne og kloge tilbehør.

Grundlagt i Stockholm i 1899 har virksomheden ofte sat nye tekniske standarder over sin lange historie. Det har faktisk også fået mange priser og har været den succesfulde del af utallige ekspeditioner.

For mange krævende brugere er Optimus 'gas-, multifuel- og hybridkomfurer deres første valg - og med god grund: Optimus-produkterne er løbende genanvendt til yderligere forbedringer.

Ved siden af ​​sine højtydende modeller finder man også ægte klassikere i porteføljen.
For eksempel fortsætter Optimus Svea med at sælge succesfuldt efter mere end 70 år og har opnået kultstatus blandt udendørs entusiaster.

Uanset om det er en bevist standard eller en superlet nykomner, til camping, bivy ture eller ekspeditioner, er det pålidelige og stilfulde udendørs madlavningsudstyr fra Optimus forpligtet til hurtigt at blive en elsket favorit - og selvfølgelig en pålidelig impuls for ethvert kommende eventyr .

Optimus har siden 2007 været en del af Katadyn koncernens portefølje. Katadyn koncernen er en global koncerngruppe med en bred mærkeportefølje specialiseret inden for selvforsyning af næringsstoffer og drikkevand.

Gruppen leverer produkter og løsninger til både udendørs og marine industrier samt til industrielle og kommunale behov. Humanitære hjælpeorganisationer og militæret i årevis har været faste kunder hos den schweiziske koncern.

OPTIMUS CRUX-LITE