Orbiloc udstyr

Orbiloc Armband

Orbiloc armbåndet giver en sikker og bekvem måde at fastgøre dit Orbiloc Dual Safety Light til din arm eller ben, så du er synlig under løb eller andre aktiviteter.

Orbiloc Armbånd er lavet af et strækbart, åndbart og vaskbart neoprenmateriale. Det har også en stærk velcro-lukning, så den er langvarig og behagelig.

Den lette Orbiloc Armbånd er komfortable og alsidig, passende til arme eller ben, der varierer mellem 24 og 40 cm (9-16 inch) i størrelse.

109.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

HØJ SYNLIGHED
Synlig op til 5 km

100% VANDTÆT
Vandtæt ned til 100 meter
IPx8 godkendt

Orbiloc 100kg slagfast
Ekstrem holdbar
Kan modstå op til 100 kg

EKSTREME TEMPERATURER
Kan modstå temperaturer fra
50 ° C til -40 ° C

BATTERILEVETID
100 timer ved konstant lys
250 timer ved blink

UDSKIFTELIGE BATTERIER
2 x CR2032 batterier

3 ÅRS GARANTI
Registrér dit produkt på orbiloc.com/warranty

Konstant lys
Blinkende lys

Drej Mode Selector Ringen til venstre eller højre for at skifte funktion

Lensens design gør lyset synlig i en vinkel på 270 ° og kan ses i alle retninger

Orbiloc Outdoor Dual er udelukkende lavet i Danmark.
Det betyder høj kvalitet, dansk design og dansk arbejdskraft

Orbiloc Outdoor Dual
Orbiloc Outdoor Dual er en dansk produceret LED sikkerhedslygte i høj kvalitet. Den sikrer at du er synlig for andre når du vandrer, klatrer, svømmer, sejler kajak, dykker – eller noget helt andet – i mørket og tusmørket.

Orbiloc Dog Dual er synlig på op til 5 kilometers afstand, og det unikke design af linsen gør lygten synlig fra alle sider (omnidirektionel). Ydermere er Orbiloc Dog Dual meget let og forhindrer ikke fri bevægelse.

De alsidige fastgørelser mulliggører, at Orbiloc Outdoor Dual kan fastgøres på nærmest alt. Lygten kan også bruges som markørlys til at vise dig vej. Den er vandtæt ned til 100 meter, IPX8 klassificeret og ekstremt slagfast – op til 100 kg. Ydermere fungerer den i et temperaturspænd mellem +50°C til -40°C. Faktisk tror vi så meget på holdbarheden af vores produkter, at vi har givet dem 3 års garanti.

How to mount the Orbiloc Rubber Strap

How to maintain your Orbiloc

How to change mount/attachment

Selvom Orbiloc Safety Lights er designet til brugervenlighed, giver vores brugerhåndbøger den ekstra detaljer, når du har brug for det. Det er fordi vi er forpligtet til din sikkerhed og tilfredshed.