Padler kajakker skaft camaro werner aquabound inuksuk åre kvalitetsåre carbon

Inuksuk grønlandsk kulfiber åre, 2-delt / justerbar længde
Lækker grønlandsk åre, i kulfiber. Åren er 2-delt, og kan justeres med en smart og effektiv låsemekanisme.

Werner camano

Om aquabound

Joe Matuška fik sin første kajak pagaj og kajak i 1973 som en eksamens gave. Efter sine første udflugt i kajak, kom han hjem med en brækket pagaj og en ødelagt kajak. Med en grad i Medicinsk Mikrobiologi mente han at han selv burde være i stand til at fikse en ødelagt pagaj og kajak, og han gik i gang med et støøre repationsarbejde.

Før han vidste bedre, havde han fået en ny hobby, der førte ham til en langvarig karriere i pagaj sport industrien. I 1991 startede joe Aqua-Bound i Surrey, British Columbia.

Virksomheden fremstillede padler til whitewater, touring og rekreativ kajak samt kano, og blev hurtigt nummer et producent af plast-bladede kajak padler. Aqua-Bound var også den første til at introducere speciel støbte pagaj blade.

Joe tilbragte en stor del af sin tid på telefonen og hans virksomhed voksede ved at levere fremragende kundeservice. I slutningen af ​​2008 flyttede Aqua-Bond Technologies til Osceola, USA. Aqua-Bound  har stadig tradition for ekstraordinær kvalitet og service.

Få dine hænder på en Aqua-Bound pagaj og forbered dig på at løfte din kajakoplevelse.