Palm udstyr

Palm - Atlas jacket - Dame

På og uden for vandet er Atlas en multi-sports jakke. God til friluftsliv, med en rigtig god pasform, både til kajakroreren og friluftmennesker. Går lidt lægere ned i ryggen for at passe paddling arbejdsstilling, som også fungerer godt for cykelturen. 

En simpel ExoSkin-indvendig håndledsforsegling sparer dig fra den strøm af vand ned i dit ærme, Lavet af let åndbar 2,5-lags stof, kan du pakke jakken ned til næsten ingenting.

Materialer
XP 2,5-lags ripstop stof

Lommer
2 store YKK AquaGuard lynlås foran lommer med meshback for ventilation
Åbninger til at køre hovedtelefonkablet gennem til indersiden
Vægt
450 g (L)
Neck Seal
Fuld front lynlås med fleeceforet krave

Håndledsforsegling
ExoSkin pakninger med velcro justerbare manchetter

Talje
Træk justerbar talje
Træk skjult i inderlommer
Hætte
Justerbar, hjelmkompatibel, Roll Down stormhætte

Andre funktioner
Svejsede, asymmetriske håndledsmuffer
Reflekser

1,399.00 DKK

Ikke på lager

Kaikoura vest fra Palm Equipment

Peyto vest fra Palm Equipment

Gear til Paddlere

Året var 1979. Placeringen: Somerset kyst. Inde i et lille skur med etutætheder i taget stod en figur, der arbejdede hårdt og dækket af et fint lag glasfiberstøv. Dette var Andy Knight, en mand, der ønskede noget bedre gear til at tage på kajaktur, og havde besluttet at gøre det selv. Skiltete på døren læser 'Palm Glass Fiber Moldings Ltd'.

Lige ned ad vejen fra skuret, kan Andy stadig findes og han er igang med at arbejde på noget nyt. Skuret er nu lidt større, men Andy og holdet på Palm arbejder stadig med samme beslutsomhed og det samme mål: Gear til paddlere.

Palm Equipment International Ltd er baseret i Somerset, England. Herfra leverer vi Palm mærket, kajakker fra Dagger, Islander og Wilderness Systems, kanoer fra Mad River Canoe og Infinity inflatables - alt hvad du skal tage med på vandet.

Palm og vores tilknyttede mærker er tilgængelige via et verdensomspændende netværk af butikker, aktivitetscentre og distributører. Palm produkter er designet internt og lavet af dem, der deler vores værdier.

Palm udstyr