Palm udstyr

Palm - Cascade tørdragt

En fremragende multifunktionstørdragt uden at slække på egenskaberne, den diagonale TiZip-lukning gør det nemt at lukke, lynlås, dobbelt tapede sokker og forstærkede områder som standard, denne tørdragt holder dig komfortabel og tør til alle former for vandsportsaktiviteter.

Materialer
XP 3-lags stof
Nylon 320D forstærkning
Vægt
1650 g (L)
Neck Seal
Latex pakning med velcro justerbar ydre krave

Håndledsforsegling
Latex pakninger med velcro justerbare manchetter

Talje
Velcro justerbar neopren talje

Fødder
XP 4-lags strømper med Nylon 320D såler

Indgang
Fleksibel TiZip MasterSeal frontindgang og lynlås

Andre funktioner
Elastikeret træk i taljen
Forstærkede albuer, sæde og knæ

5,200.00 DKK

Ikke på lager

Kaikoura vest fra Palm Equipment

Peyto vest fra Palm Equipment

Gear til Paddlere

Året var 1979. Placeringen: Somerset kyst. Inde i et lille skur med etutætheder i taget stod en figur, der arbejdede hårdt og dækket af et fint lag glasfiberstøv. Dette var Andy Knight, en mand, der ønskede noget bedre gear til at tage på kajaktur, og havde besluttet at gøre det selv. Skiltete på døren læser 'Palm Glass Fiber Moldings Ltd'.

Lige ned ad vejen fra skuret, kan Andy stadig findes og han er igang med at arbejde på noget nyt. Skuret er nu lidt større, men Andy og holdet på Palm arbejder stadig med samme beslutsomhed og det samme mål: Gear til paddlere.

Palm Equipment International Ltd er baseret i Somerset, England. Herfra leverer vi Palm mærket, kajakker fra Dagger, Islander og Wilderness Systems, kanoer fra Mad River Canoe og Infinity inflatables - alt hvad du skal tage med på vandet.

Palm og vores tilknyttede mærker er tilgængelige via et verdensomspændende netværk af butikker, aktivitetscentre og distributører. Palm produkter er designet internt og lavet af dem, der deler vores værdier.

Palm udstyr