Palm udstyr

Palm - Quantum shorts

Palm - Quantum shorts

3 mm flatlocksømede neopren shorts med asymmetrisk snit til komfort, mens du sidder. Perfekt til en bred vifte af vandsport. Forlænger din tur på vandet. Giver en rigtig behagelig komfort i kajakken.

Materialer
3 mm CR neopren

Vægt 356 g (L)
Paddling specifikke høj snit på bagsiden
Flatlockede sømme
PU trykt sædeforstærkning

399.00 DKK

Kaikoura vest fra Palm Equipment

Peyto vest fra Palm Equipment

Gear til Paddlere

Året var 1979. Placeringen: Somerset kyst. Inde i et lille skur med etutætheder i taget stod en figur, der arbejdede hårdt og dækket af et fint lag glasfiberstøv. Dette var Andy Knight, en mand, der ønskede noget bedre gear til at tage på kajaktur, og havde besluttet at gøre det selv. Skiltete på døren læser 'Palm Glass Fiber Moldings Ltd'.

Lige ned ad vejen fra skuret, kan Andy stadig findes og han er igang med at arbejde på noget nyt. Skuret er nu lidt større, men Andy og holdet på Palm arbejder stadig med samme beslutsomhed og det samme mål: Gear til paddlere.

Palm Equipment International Ltd er baseret i Somerset, England. Herfra leverer vi Palm mærket, kajakker fra Dagger, Islander og Wilderness Systems, kanoer fra Mad River Canoe og Infinity inflatables - alt hvad du skal tage med på vandet.

Palm og vores tilknyttede mærker er tilgængelige via et verdensomspændende netværk af butikker, aktivitetscentre og distributører. Palm produkter er designet internt og lavet af dem, der deler vores værdier.

Palm udstyr