Palm udstyr

Palm - Horizon shorts - Dame

De fine linjer i disse shorts skjuler nogle kloge træk. Under det vindtætte yderlag er en varm, behagelig fleeceforing. Neopren talje og snørebånd holder shortsen på plads, og en rummelig lårlomme holder dine nøgler tæt ved hånden.

Materialer
Nylon 200D
Fleece (92% polyester 8% elastan)
YKK AquaGuard lynlås lomme
Vægt378 g (L)
Lace justering
Neopren talje
Fleece indvendige shorts

599.00 DKK

Kaikoura vest fra Palm Equipment

Peyto vest fra Palm Equipment

Gear til Paddlere

Året var 1979. Placeringen: Somerset kyst. Inde i et lille skur med etutætheder i taget stod en figur, der arbejdede hårdt og dækket af et fint lag glasfiberstøv. Dette var Andy Knight, en mand, der ønskede noget bedre gear til at tage på kajaktur, og havde besluttet at gøre det selv. Skiltete på døren læser 'Palm Glass Fiber Moldings Ltd'.

Lige ned ad vejen fra skuret, kan Andy stadig findes og han er igang med at arbejde på noget nyt. Skuret er nu lidt større, men Andy og holdet på Palm arbejder stadig med samme beslutsomhed og det samme mål: Gear til paddlere.

Palm Equipment International Ltd er baseret i Somerset, England. Herfra leverer vi Palm mærket, kajakker fra Dagger, Islander og Wilderness Systems, kanoer fra Mad River Canoe og Infinity inflatables - alt hvad du skal tage med på vandet.

Palm og vores tilknyttede mærker er tilgængelige via et verdensomspændende netværk af butikker, aktivitetscentre og distributører. Palm produkter er designet internt og lavet af dem, der deler vores værdier.

Palm udstyr