Plejeprodukter

Granger's Merino Cleaner - 300 ml

Grangers Merino Wash er et vaskeprodukt designet til forsigtigt at rengøre og pleje alt merino og uldtøj.

Merino er noget af et vidunder. Det er glimrende at afsætte sved og fugt, det er i stand til at regulere din temperatur uden at være for tungt, og det er blødt og behageligt at bære. Plus, ligesom de fleste uld har merino også et naturligt niveau af vandafviselighed og milde antibakterielle egenskaber ...

For alle fordelene ved merino er det dog svært at rengøre og pleje det. Regelmæssige vaskemidler kan efterlade forskellige kemiske rester efter vask, hvilket reducerer et tøjs evne til at udføre som beregnet. Grangers Merino Wash, derimod, er formuleret til at fjerne snavs og neutralisere lugte uden at forringe præstationen af ​​dit beklædningsgenstand. Med tilsat cedertrække for at beskytte mod møl hjælper dette produkt med at holde dine merinoartikler i god form - uanset om du bruger dem eller ej.

Grangers Merino Wash er velegnet til brug på alt tøj og er særligt effektiv til rengøring og pleje af merino og uldbeklædning.

Grangers Merino Wash er et blidt vaskemiddel, fri for parfume, optiske midler og tunge rengøringsmidler, der findes i almindelige vaskemidler.

Flaske Størrelse = 300ml.

Renser effektivt alle merino og uldprodukter.
Velegnet til brug på alle tøj og stoffer, der kræver en skånsom vask.
Beskytter de naturlige vandafvisende og antibakterielle egenskaber hos dine merino-beklædningsgenstande.
Indeholder cedertræekstrakt - en naturlig og effektiv, moddæmpende
Merino Wash arbejder ved 30˚C, i alle typer vand.

89.00 DKK

Ikke på lager

Tilbage til Webshoppen