OKK CENTER forhandler kun kvalitet og samarbejder med de bedste mærker på markedet. På denne side har vi samlet alle de mærker, som vi med stolthed forhandler. Hvis vi ikke har produktet i vores forretning, kan vi skaffe det hjem, med 7 dages levering.

Læs lidt om de forskellige firmaer

Boréal Design

Boreal Design har været med til at opbygge Touring kajakker i næsten 20 år og har modtaget verdens anerkendelse for fine håndværk og design kvaliteter.

Vores overordnede niveau af konstruktion ved hjælp af en infusion proces giver os mulighed for at producere et stivere og lettere produkt med en bedre resin transfer.

Boreal Design producerer en kajak, som du vil være stolt af at eje og have tillid til at padle under ekstreme forhold. Boreal Design har et omfattende udvalg af kajakker til at vælge fra, afhængigt af dine fit krav.

Det er vores mission at hjælpe dig padle, være komfortabel og sikker i floder, søer, have og surf. Nyd at padle på vores vidunderlige blå planet.

Seabird Designs

Seabird Designs blev grundlagt i 2006 i Norge og er en af ​​de hurtigst voksende kajak producenter i Europa. Vi startede i Norge og i dag har vi 80 forhandlere i over 30 forskellige lande rundt om i verden. Seabird Designs har været den bedst sælgende kajak brand i Norge i de seneste seks år.

Grundlæggeren af ​​Seabird Designs er norske Len Ystmark der har drevet kajakforretning i femten år. Hvad der engang var bare en hobby er hurtigt blevet en respekteret og hurtigt voksende virksomhed. Len har en passion for natur og sport, som går tilbage så længe han kan huske, en arv fra vandre-og campingture med sin far på de norske fjorde.

Seabird Designs startede med produktion af komposit og polyethylen kajakker i 2006.
I øjeblikket tilbyder vi treogtyve sammensatte kajak modeller i følgende stilarter: Touring, Grønland, britiske, Fitness og Surfski. Vi har også otte forskellige modeller af polyethylen kajakker, fra havkajakker til rekreative modeller og særlige kajakker til fiskeri.

Vores mål er at tilbyde top kvalitet kajakker til en overkommelig pris, bakket op af vores i forvejen berømte kundesupport.

Prijon

Prijon kajakker er kendt for deres enorme holdbarhed og klassiske funktioner. Vores nye linje af Pure Creek Kayaks sætter standarden i adventure orienterede kajakker, tilbydes nu i 3 størrelser til at passe til matrix af forskellige roere og vandløb.

Vores River løber designs, Chopper, korset og Soca er både beregnet til at vores padlere får mest ud af tiden på floden, hvilket bringer både hastighed og evne til dit livs lange sport.

MONTANE

Montane er et lille firma, der lever en forholdsvis anonym tilværelse i Danmark Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, fremstiller ikke beklædning, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes beklædningslinje kendetegnes ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet.

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. Og den brede beklædningslinje giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Pinewood

Design, produktudvikling, kvalitet og et konkurrencedygtigt prisniveau er nøgleord for Pinewood, som er T.N. Fashions eget varemærke, og det er vi stolte af.

Et særdeles repræsentativt forhandlernet bliver dagligt bekræftet i, at vort produkt opfylder forventningerne hos tilfredse Pinewood-kunder.

Med vort sortiment yder vi således et relevant bidrag til livskvaliteten hos den aktive forbruger - nu, som i fremtiden

TATONKA

TATONKA er en virksomhed med globale operationer og grossister i omkring 35 forskellige lande i alle 5 kontinenter i verden. Den bison, dyret i vores varemærke, vækker associationer til Nordamerika, således at næppe nogen er klar over, at vores virksomhed har sine rødder og hovedkontor i Dasing, Sydtyskland.

TATONKA er i virkeligheden en familie virksomhed i Bayern, som nu i mellemtiden i den anden generation. Grundlæggeren af ​​virksomheden, Winfried Schechinger, erkendte meget tidligt, at der i Tyskland og Europa var der et voksende marked for produkter til udendørs og i 1980 havde han allerede oprettet selskabet Mountain Sport GmbH for salg af sportsartikler. I 1993 varemærket TATONKA blev lavet, og selskabet skiftede navn til Tatonka GmbH.

TASMANIAN TIGER

Mærket med den TASMANSKE TIGER i logoet er nu en kendt producent af udstyr og gear for militær og politi med mange tilfredse kunder. Inden for seks år, har TASMANSKE TIGER etableret sig som en af de top udbydere af professionelt udstyr og gear for militær og politi.

TASMANSKE TIGER har sat sit præg især med rygsække til forskellige områder af brug. Uanset om det er rygsække for enkelte soldater på mission i flere uger, rygsække til snigskytter med quick-release system, store rygsække til transport, teknisk avanceret førstehjælp rygsække eller funktionelle rygsække til dagtimerne brug – TASMANSKE TIGER tilbyder den rette model for hver anvendelsesområde.

LIGHT MY FIRE

I 1995 kom vores grundlægger, Michael Odqvist, på tværs af en ældgammel hemmelighed - MayaSticks. Han blev fascineret af denne harpiksholdige kindling. Således var det en hurtig, nem og pålidelig måde at få gang i ilden og sticks var også helt naturligt, fremstillet af affald - produkter fra fældede fyrretræer - fra lokalbefolkningen i Guatemala.

Ved at starte fair trade produktion på en større skala, hjalp Michael 400 af disse efterkommere af Maya indianerne med at tjene flere penge, så de var i stand til at få deres børn i skole.

Et år senere blev brand-startere lanceret i Sverige. Desværre, timingen ikke var rigtigt, ingen forstod produktet og vi havde ikke penge nok til at markedsføre det. Det var et fuldstændigt flop. Meget frustrerende, da vi bare elskede vores MayaSticks og virkelig troede, at flere mennesker ville gøre det. Hvis de først opdagede dem...

Rainbow

Med Rainbow får du de bedste kajakker, kanoer, playboat, freestyle, flod løb, creek både, åbne kanoer mv. egnet til alle dine behov.

Kajakkerne fra Rainbow kommer fra en af Europas største plastfabrikker beliggende i Somaglia i Italien. Teknologien er i top og de solide erfaringer fra deres velkendte White Water kajakker bliver på bedste vis overført til deres havkajakker. Filosofien bag deres havkajakker er at lave et godt og sikkert produkt, der er nemt at gå til og som kan bruges af de fleste både store som små.

Kokatat

I 1971 Kokatat begyndte at lave pagaj sportsbeklædning og gear i Arcata, Californien.
Vores grundlægger og præsident, Steve O'Meara, erkendte fra starten, at holde produktionen lokalt var nødvendig for at kontrollere kvaliteten og løbende udvikle de fineste og tørreste padle tøj i verden.

I dag er over 90% af vores årlige indtægter kommer fra salg af produkter håndlavet i vores Arcata fabrik (nu 150 medarbejdere stærk) og af vores lokale og regionale produktionspartnere. 

Alle Kokatat produkter er fremstillet til vores krævende kvalitet standarder, der er udviklet af roere til roere over mere end 40 år. Alle vores produkter er støttet af en livstidsgaranti mod defekter i fremstilling eller materiale * og vores reparationsservice facilitet inde i vores Arcata fabrik er uovertruffen i vores branche for kundetilfredshed.

aqua-bound

Joe Matuska modtog sin første kajak pagaj og båd i 1973 som en graduering gave.
Efter svømning flere gange i løbet af sin første udflugt med dem, han kom hjem med en brækket pagaj og en brudt båd. Regnede med, at nogen med en grad i Medicinsk Mikrobiologi burde være i stand til at fastsætte en brudt pagaj og båd, gik han til at arbejde på dem. Det næste han vidste, at han havde en ny hobby, som fører til en langvarig karriere i pagaj sport industrien. I 1991 begyndte Joe Aqua-Bound in Surrey, British, Columbia.

Virksomheden fremstillede padler for whitewater, touring og rekreative kajaksejlads samt kano, og blev hurtigt nummer et producent af plastic-bladede kajak paddles.

Aqua-Bound var også den første til at indføre gas-assist støbte røreskovlene. Joe tilbragte en stor del af sin tid på at arbejde og øgede sin forretning ved at levere fremragende kundeservice. I slutningen af ​​2008, blev LLC Aqua-Bond Technologies opkøbt. De nye ejere er forpligtet til at fortsætte Aqua-Bound tradition for ekstraordinær kvalitet og service. Få fingrene i en Aqua-Bound pagaj og forbered dig på ophøje din oplevelse.

PETZL

Petzl rødder ligger i ønsket af dets grundlæggere til at tjene en lidenskab: udforskning.

Siden sin begyndelse i caving, har virksomhedens mission været konstant: at tilbyde praktiske løsninger, der tillader folk at komme videre. I dag, har pionerånd, passion for efterforskning og etik ikke har ændret sig.

Mere end fyrre år senere, Petzl fortsætter med at opfinde produkter, og levere løsninger, der giver sportsentusiaster og fagfolk mulighed for at få adgang til nogle af de mest utilgængelige steder, både dag og nat.

CARINTHIA

Vi holder dig varm
Kort efter firmaets grundlæggelse i 1948, begyndte vi at anvende vores viden om fremstilling af størrelser til soveposer, som derefter blev primært bestemt til bjergbestigere. Og sådan er det i dag: at udvikle på vores hovedkontor i Østrig og i vores datterselskaber i Europa.

vi producerer soveposer, som kan klare de ekstreme forhold i bjergene, i Arktis eller Antarktis.
Men vi har ikke kun høj ydeevne produkter i programmet,vi tilbyder også en bred samling til brug i moderate klimaer.

Ligegyldigt hvor du bruger vores soveposer - er vores slogan et løfte til dig, og en forpligtelse for os:


CARINTHIA holder dig varm.

edelweiss

Det er en lang og hård vej til toppen. Historien om Edelweiss opfindelser af store nyskabelser, som har støtttet udviklingen af ​​bjergbestigning og klatring.

1953  : Første kappe / kerne-konstruktion reb.
1971  : Udvikling af Everdry, tør behandling af hylsteret med Reinhold Messner.
1984  : Første reb til at opretholde Sharp Edge test (faktor 2 fald på en 0.75mm radius kant).
1991  : Perdur behandling for at forbedre slidstyrken.
1993  : Supereverdry, tør behandling af både kappe og kerne for endnu mere ydelse under ekstreme forhold.
2003  : Introduktion til spænde-fri sele.
2009  : O-Flex Concept , for en bedre håndtering og mere holdbarhed på reb, der anvendes på en intensiv basis.
2010  : Udfør 3 en ny generation af reb, glattere, mere flydende, let og stadig som varige.
2011  : Alfa og Omega seletøj begreber, for mere støtte og komfort.

tentipi

Vi er et telt-produktionsvirksomhed, hvis rødder findes dybt i jorden i Lapland, og den stærke tradition for at være tæt på naturen, der er åbenbar heroppe i det nordlige Sverige. Denne kulturarv er noget, der er tydelig i alle vores produkter.