Rygsække fra Montane og Kokatat

OKK outdoor butik forhandler TATONKA og Lowe Alpine:

I vores outdoor butik finder du et stort sortiment af det kendte og udbredte mærke TATONKA, som nok er et af de mest efterspurgte mærke af rygsække, tasker og lign. - og det ikke uden grund. TATONKA´s mål er at udvikle varige produkter, der pålideligt understøtter alle udendørs fans og venner af naturen på hver tur.

Lowe Alpine er et amerikansk mærke, som laver udendørskvalitetsudstyr og er et af de førende brands inden for genren. Det blev grundlagt i 1967 af Greg Lowe, som var bjergbestiger. Han startede med at udvikle en innovativ rygsæk, og siden har Lowe Alpine udvidet deres produktion gevaldigt. I dag har de mange års erfaring inden for outdoor-tilbehør, så man kan sagtens sætte sin lid til, at produkter herfra er kvalitetssikre og særligt egnet til udendørsbrug.

Tatonka Oplysninger

TATONKA er en virksomhed med globale operationer og grossister i omkring 35 forskellige lande i alle 5 kontinenter i verden. Den bison, dyret i vores varemærke, vækker associationer til Nordamerika, således at næppe nogen er klar over, at vores virksomhed har sine rødder og hovedkontor i Dasing, Sydtyskland.

TATONKA er i virkeligheden en familie virksomhed i Bayern, som nu i mellemtiden i den anden generation. Grundlæggeren af ​​virksomheden, Winfried Schechinger, erkendte meget tidligt, at der i Tyskland og Europa var der et voksende marked for produkter til udendørs og i 1980 havde han allerede oprettet selskabet Mountain Sport GmbH for salg af sportsartikler. I 1993 varemærket TATONKA blev lavet, og selskabet skiftede navn til Tatonka GmbH.

Montane Oplysninger

Montane er et lille firma, der lever en forholdsvis anonym tilværelse i Danmark Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, fremstiller ikke beklædning, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes beklædningslinje kendetegnes ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet.

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. Og den brede beklædningslinje giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Der tages forbehold for prisændringer, fejl, udgåede varer og afvigelser fra det skrevne samt viste billeder.