Rygsække fra Lowe Alpine og Tatonka

OKK outdoor butik forhandler TATONKA og Lowe Alpine:

I vores outdoor butik finder du et stort sortiment af det kendte og udbredte mærke TATONKA, som nok er et af de mest efterspurgte mærke af rygsække, tasker og lign. - og det ikke uden grund. TATONKA´s mål er at udvikle varige produkter, der pålideligt understøtter alle udendørs fans og venner af naturen på hver tur.

Lowe Alpine er et amerikansk mærke, som laver udendørskvalitetsudstyr og er et af de førende brands inden for genren. Det blev grundlagt i 1967 af Greg Lowe, som var bjergbestiger. Han startede med at udvikle en innovativ rygsæk, og siden har Lowe Alpine udvidet deres produktion gevaldigt. I dag har de mange års erfaring inden for outdoor-tilbehør, så man kan sagtens sætte sin lid til, at produkter herfra er kvalitetssikre og særligt egnet til udendørsbrug.

Lowe Alpine Alpamayo 70-90

Alpamayo er bygget til det tunge trek, og er en prisbelønnet Rygsæk designet med vildmarkstrek og multi-day backpacking-ture i tankerne.

For at gøre tunge belastninger så behagelige som muligt har vi designet denne rygsæk med et super letvægts, slidstærkt TriShield® Grid stof og introduceret vores unikke Axiom rygsystem, der sikrer en perfekt pasform. Dette faste, støttende og 100% justerbare system har en roterende hofte og masser af støtte. Med et stort frontindgangssystem kan du hurtigt og nemt få adgang til dine essentials, og nyttige funktioner, herunder strækflasker, lommer, vandtag og unike tipgreb til sikring af gangstænger.

Uanset hvor du tager hen, har Alpamayo alt hvad du behøver for at udforske vildskabet.

Back System Axiom6
Kapacitet 70-90 Liter
Vægt 2.60kg
Dimensioner 77 x 37 x 30cm

2,250.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Tatonka Oplysninger

TATONKA er en virksomhed med globale operationer og grossister i omkring 35 forskellige lande i alle 5 kontinenter i verden. Den bison, dyret i vores varemærke, vækker associationer til Nordamerika, således at næppe nogen er klar over, at vores virksomhed har sine rødder og hovedkontor i Dasing, Sydtyskland.

TATONKA er i virkeligheden en familie virksomhed i Bayern, som nu i mellemtiden i den anden generation. Grundlæggeren af ​​virksomheden, Winfried Schechinger, erkendte meget tidligt, at der i Tyskland og Europa var der et voksende marked for produkter til udendørs og i 1980 havde han allerede oprettet selskabet Mountain Sport GmbH for salg af sportsartikler. I 1993 varemærket TATONKA blev lavet, og selskabet skiftede navn til Tatonka GmbH.

Tilbage til Webshoppen

Der tages forbehold for prisændringer, fejl, udgåede varer og afvigelser fra det skrevne samt viste billeder.