Rygsække fra Lowe Alpine og Tatonka

OKK outdoor butik forhandler TATONKA og Lowe Alpine:

I vores outdoor butik finder du et stort sortiment af det kendte og udbredte mærke TATONKA, som nok er et af de mest efterspurgte mærke af rygsække, tasker og lign. - og det ikke uden grund. TATONKA´s mål er at udvikle varige produkter, der pålideligt understøtter alle udendørs fans og venner af naturen på hver tur.

Lowe Alpine er et amerikansk mærke, som laver udendørskvalitetsudstyr og er et af de førende brands inden for genren. Det blev grundlagt i 1967 af Greg Lowe, som var bjergbestiger. Han startede med at udvikle en innovativ rygsæk, og siden har Lowe Alpine udvidet deres produktion gevaldigt. I dag har de mange års erfaring inden for outdoor-tilbehør, så man kan sagtens sætte sin lid til, at produkter herfra er kvalitetssikre og særligt egnet til udendørsbrug.

Lowe Alpine Cerro Torre ND 60:80

Cerro Torre; vores legendariske storkapacitetsrygsæk har været en konstant medlem i sortimentet i over 30 år. Den seneste inkarnation har front og nederste indgang, et hårdt TriShield-belagt stof og den ubestridte konge af bærende teknologi, Axiom 7-backsystemet.

At tage en multi-dags vildmarkstrek eller lang backpacking-rejse kræver planlægning, organisation og fuldstændig tro på det gear du tager med. Derfor bygger Cerro Torre på tillid. Vi bygger det med bomberkomponenter, et ultrahurtigt nylongitterstof og vores unikke TriShield® TPU-belægning. En kombination der giver uovertruffen slidstyrke og holdbarhed.

Vores kvinders specifikke Axiom 7 Technology har et one-pull-justeringssystem, der gør det nemt at justere baglængden til din krop. Dette sikrer en perfekt pasform og stabil, komfortabel bære, selv når du transporterer belastninger på op til 25 kg.

Med velovervejede funktioner, herunder; hurtig og nem adgang til dine væsentlige med for- og nedre indgangspunkter, hoftebånds lommer og vores unikke polspidsgribere, vil denne rygsæk give dig selvtillid til at udfordre selv de hårdeste opgaver.

60 + 20lt | 76 x 36 x 29cm | 2.60kg

2,300.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Tatonka Oplysninger

TATONKA er en virksomhed med globale operationer og grossister i omkring 35 forskellige lande i alle 5 kontinenter i verden. Den bison, dyret i vores varemærke, vækker associationer til Nordamerika, således at næppe nogen er klar over, at vores virksomhed har sine rødder og hovedkontor i Dasing, Sydtyskland.

TATONKA er i virkeligheden en familie virksomhed i Bayern, som nu i mellemtiden i den anden generation. Grundlæggeren af ​​virksomheden, Winfried Schechinger, erkendte meget tidligt, at der i Tyskland og Europa var der et voksende marked for produkter til udendørs og i 1980 havde han allerede oprettet selskabet Mountain Sport GmbH for salg af sportsartikler. I 1993 varemærket TATONKA blev lavet, og selskabet skiftede navn til Tatonka GmbH.

Tilbage til Webshoppen

Der tages forbehold for prisændringer, fejl, udgåede varer og afvigelser fra det skrevne samt viste billeder.