Sea to Summit udstyr

Om Sea To Summit

I 1984 tog en en lille gruppe klatrere fra verdens fladeste kontinent afsted til en storslået stigning på Mount Everest - de satte en ny rute op på nordsiden i letvægtsstil uden ilt eller sherpa-støtte. Seks år senere besluttede en af ​​summitterne, Tim Macartney-Snape, at vende tilbage til Everest, da han ikke forstod, at han eller nogen anden person, der havde klatret bjerget, virkelig havde klatret hele 8.848 meter, som det ville have betydet fra havniveau.

Sådan var det, ingen havde endnu klatret fra "Sea to Summit".

I foråret 1990 havde Tim en svømmetur i det lune vand i Indiens Bengalske bugt og satte derefter til fods over den gangetiske slette mod den fjerne himalayanske fod. Fire måneder senere, efter at have klatret alene fra Base Camp og uden hjælp af ilt, satte han igen fod på det højeste punkt på jorden. Tims solopstigning af Mt. Everest blev udnævnt til ekspeditionen "Sea to Summit".

Tilbage i Australien sluttede Tim sig sammen med sin klatrende ven, sanger entusiast og designguru Roland Tyson for at opbygge en forretning, der kunne udnytte deres viden om udendørs, virkelig genialt, velegnet, men overkommeligt udendørs udstyr.

De navngav deres firma Sea to Summit efter Tims ekspedition og virksomheden blomstrede.

I dag fortsætter mærket Sea to Summit med at tilbyde innovativt udstyr og servicerer et voksende hold af udendørs entusiaster over hele verden.

Sea to Summit Garanti

Sea to Summit garanterer sine produkter mod fejl i materialer og udførelse af produktets forventede levetid under normal brug. Denne garanti omfatter ikke skader som følge af ukorrekt brug eller pleje, uheld eller uagtsomhed. Denne garanti udelukker også normal slitage og materialesvigt på grund af alder, brug eller miljømæssige forhold.
 
Denne garanti kan ikke overdrages og strækker sig kun til den originale detailkøber, når produktet er købt via en autoriseret Sea to Summit-forhandler og med gyldigt købsbevis.