sikkerhedsudstyr til kajakker og sejlere Pagajflyder Pumper Strobe light Træk- liner/ rescue

Saferswimmer - havtaske lille

Hvis du er efter en trækflyder uden et tørt opbevaringsrum, er dette din model.
Dette er den mest grundlæggende bøje, som anbefales af styrende sikkerhedsorganisationer for alle åbne vand svømmere og triathletter.
Da den ikke indeholder en tørpose, anvendes den som en synlig markør for den modgående trafik (f.eks .: både, jetski, surfere, wake boarders osv.). Det har også et mere fremtrædende håndtag, som kan bruges af svømmeren til at gribe ind på bøjen, når du er i nød. Hvis du har brug for at hvile, kan du let holde fast på bøjen, som ikke har noget problem at understøtte din vægt.

Denne bøje er et ideelt sikkerhedsprodukt til enhver enkeltperson eller gruppe svømmere, der ønsker at have en smule ekstra sikkerhed med dem til at svømme. Det anbefales, at alle børn har disse slæbebøjer med sig, når de svømmer i et åbent hav (det være sig en sø eller et hav). Lad os holde svømning sjov og mere sikker.!

Hvad kan jeg passe indvendigt?

Der er ikke noget tørt rum i denne model. Det er udelukkende en trækbøjle, så kort svar er "Intet passer indvendigt" :). Hvis du har brug for en vandtæt opbevaringspose inde i din bøje eller en anden farve (pink, grøn, gul), se andre 360swim SaferSwimmer ™ float modeller.

Brugsvejledning?

Blæs airbaggen ved at blæse ind i ventilen og dreje ventilhætten for at lukke. Juster dit bælte for at passe i din talje og sæt det på, så det sidder tæt på dine hofter. Du kan også justere båndets længde, der adskiller bøjen fra taljebæltet, baseret på hvor du vil have din bugsering. 

Produktdetaljer:

Materiale: PVC
Størrelse: 48 x 28 cm
Opbevaring: ikke tilgængelig
Justerbart talje (70-110 cm)
Vægt: 0,2 kg
Robust luftventil til inflation
Udvidelig ledningsvedhæftning
Hurtigt adgangshåndtag for at holde fast på
Lys orange farve

275.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage