skaljakker

Granger´s Clothing Repel 300 ml.

Grangers Clothing Repel er et vaskeprodukt designet til at genoprette den vandafvisende finish, som findes på alle udendørs og tekniske tøj.

Alle vandafvisende tøjprodukter og udstyr kræver regelmæssig vedligeholdelse, hvis det skal fortsætte med at virke. Desværre kan tid, snavs og jævn regelmæssig slitage ødelægge den vandafvisende finish, hvilket gør dig våd, kold og ubehagelig.

Vask dit tøj regelmæssigt med et specialvaskemiddel - som Grangers Performance Wash - der kan hjælpe, men selv det reneste stof vil i sidste ende have brug for en frisk vandafvisende behandling.

Baseret på en miljømæssig ansvarlig fluorcarbonfri teknologi genopretter Grangers Clothing Repel den vandafvisende finish til dine beklædningsgenstande, så du er fuldt beskyttet udendørs. Sikker til brug i husholdningsvaskeapparater, er repel designet til at give maksimal beskyttelse uden at kræve varmeaktivering.

Grangers Clothing Repel er velegnet til brug på alle udendørs og tekniske stoffer og er perfekt til genopretning af de vandafvisende overflader, der findes på alle Gore-Tex® og eVent-beklædningsgenstande.

149.00 DKK

Ikke på lager

Tilbage til Webshoppen