skaljakker

Grangers Performance Wash

Grangers Performance Wash er et vaskeprodukt designet til forsigtigt at rense alle udendørs og tekniske stoffer og beklædningsgenstande.

Når der specielt vaskes udendørs og teknisk tøj med almindelige vaskemidler, kan det godt se ud som om det er rent, men det kan være katastrofalt for deres præstationer.

Disse rengøringsmidler har tendens til at efterlade forskellige kemiske rester på tøj, der kan hæmme de tekniske egenskaber, som et beklædningsgenstand har - funktioner som øget åndbarhed eller vandafvisende virkning.

Heldigvis er Grangers Performance Wash designet til at arbejde med specialmaterialerne, der udgør dine tekniske beklædningsgenstande. Det fjerner rester af snavs og fjerner lugt, alt sammen samtidig med at du opretholder den vandafvisende behandling.

Grangers Performance Wash er egnet til brug på alle former for teknisk tøj og udstyr, herunder dem med Gore-Tex® og eVent-foringer. Det er også ideelt, når det bruges før en vandtætningsbehandling.

Specielt til rengøring af alle tekniske stoffer og tøj.
Fjerner snavs og neutraliserer lugte uden at forringe ydeevnen.
Beskytter den vandafvisende finish, der findes på dit vandtætte tøj.
Kan bruges til at forberede et beklædningsgenstand til fremtidige vandbeskyttelsesbehandlinger.
Velegnet til brug på alle Gore-Tex® og eVent tøj.
Et bluesign®-system godkendt produkt.

Grangers Performance Wash er et blidt vaskemiddel, fri for parfume, og tunge rengøringsmidler, der findes i almindelige vaskemidler.

Indeholder <5% ikke-ioniske overfladeaktive stoffer; konserveringsmiddel (1,2-benzisothiazol-3 (2H) -on, 2-methyl-2H-isothiazol-3-on). Sikkerhedsdatablade er tilgængelige efter anmodning.

Flaske Størrelse = 300ml eller 1000ml.

89.00 DKK

Ikke på lager

Tilbage til Webshoppen