sko støvler klatresko gummistøvler

Klatresko specielt til dig - Find dine klatresko her

Når du skal købe klatresko er det vigtigt at de sidder til men ikke så de er ubehagelige at have på. Meningen er at det skal være hyggeligt at klatre
og derfor skal du finde en balance.

Det er klart - hvis skoen sidder stramt, har du bedre mulighed for at stå på selv de mindste trin. For stor og det vil være svært på de små trin og du vil have meget stor mulighed for at glide. Vi hjælper dig med at finde de rigtige sko og med erfarne klatrepersonale, skal vi nok guide dig.

Når du vælger dine klatringsko, skal du prøve skoen på begge fødder, stram de snørebånd (eller velcrobånd) med tryk i hver fod ad gangen, lænet mod en fast forhindring eller fodfæste. Skal passe tæt og behagelig, men ikke smertefuldt. Du vil opnå høj ydeevne uden at blive presset.

Det er meget vigtigt at holde dine klatresko rene ved at fjerne snavs med en fugtig klud først og bagefter med alkohol. Hvis der stadig er noget snavs, gnid dem med en blød stålbørste. De vil være forberedt på næste eventyr. Gem dem aldrig uden rengøring.

Efter en tid med inaktivitet skal du sørge for, at gummisålen er helt ren, gnid den med en stålbørste eller sandpapir, forbedre fodfæste.
Under transport eller opbevaring skal du fylde dine sko med avispapir eller lign. for at undgå deformation. Vrid aldrig eller træk på dem, så de bliver deforme.

Udsæt aldrig dine klatresko for høje temperaturer og ej heller sætte dem i ​​vinduer eller for at tørre dem i solen. 

Der tages forbehold for prisændringer, fejl, udgåede varer og afvigelser fra det skrevne samt viste billeder.