Spray Deck - Neopren

Play Boater SHOCK spraydeck

Play Boater SHOCK

Designet til enhver form for Whitewater. Playboater Shock Deck er et hårdt arbejdende neopren spraydeck lavet af Playboaters velprøvede Tuff-Tek neopren.

Som navnet antyder, er denne neopren utrolig hård, designet til at være tørre og mere holdbar end andre neoprener. Det er også forstærket ved fælgen med en polyurethan belægning for at give bedre slidstyrke til dækkets allerede fremragende holdbarhed.

Snoren rundt om spraydækkets kant er 9,5 mm ballistisk stødkabel i marine klasse, der er stramt under spænding for at skabe en yderst vandtæt forsegling på båden, men uden at være for stram til at sætte spraydækket på alene.

Der er den sædvanlige quick-release rem, der er placeret bekvemt på forsiden af ​​cockpittet, men Playboater Shock Deck går et skridt videre i sikkerhed med sin ekstra frigørelsesrem over knæene. Dette er nyttigt, hvis du ved et uheld har puttet hovedaflastningsremmen ned i kajakken, eller hvis du ikke kan bruge dine hænder af en eller anden grund, kan du bare løfte dine knæ op og dækket kommer let af! Knæremmen har også fået en hurtigspænde for ekstra sikkerhed, og forreste bånd er designet til at få et klips til at fastgøre din spraydeck bekvemt til et opdriftshjælpemiddel for at holde det af vejen, når det er ude af vandet.

Sømmene på Playboater Shock Deck er unikt blindsyet fra begge sider, og limet ind imellem for ekstra tørhed. Alle disse fremragende funktioner kombinerer til at skabe det ultimative mid-range neopren spraydeck!

Waist Size

Size S M L XL
Waist 60-70 cm 70-80 cm 80-90 cm 90-100 cm

 

Cockpit Size

Size Keyhole Bigdeck Superbig
Cockpit 70-85 cm 80-95 cm 90-105 cm

799.00 DKK

Ikke på lager