Stanley udstyr

Stanley

Elsket af generationer

Stanley-mærket har en 100 + års historie. Født af opfinder William Stanley Jr., der for evigt ændrede den måde, hvorpå varme drikke blev drukket, i 1913 fusionerede hen vakuumisolering og styrken af ​​stål i en bærbar flaske, opfandt den "alt i stål" vakuumflaske, vi kender og elsker i dag.

I århundredet siden udviklede vakuumflasken sig fra koncept til ikon og er blevet en væsentlig del af vores arbejdsdage, outdoorture og udendørs eventyr.

Stanley-mærket har været en del af utallige eventyr og mange gode minder. Vi har daglige kaffepauser og lige så mange måltider i vores elskede mad og drikkevareudstyr.

Hvert år, fortsætter vi med at presse os selv for at bringe tidløse, men moderne løsninger til dagens udendørs eventyr.

For os handler det om at ramme din tid udendørs med redskaber, du kan regne med fra solnedgang til daggry, fra kaffe for at starte dagen til ånder til at lukke aftenen.

LIVSTIDSGARANTI

Ved du, at den grønne stålflaske, din bedstefar tog med på fiskeri? Vi lavede det termo, og det gør vi stadig.

Siden 1913 har vi lovet at levere robuste, dygtige redskab til mad og drikke, bygget til at holde en livstid. Det er et løfte, vi stadig holder.

stanleyness LIVSTIDSGARANTI
 

Stanley Products er berettiget til at være fri for fejl i håndværk eller materialer og være termisk effektiv, forudsat at de anvendes i overensstemmelse med instruktionerne.

Denne garanti dækker ikke komponenter eller fejl som følge af ændring eller uheld.

For yderligere oplysninger om korrekt brug, se venligst de pleje og brugsanvisninger, der blev leveret til dit produkt.