Steiner er nu tilgængelige i 80 lande, værdsat af sportsfolk og tilskuere, fuglefolk og sejlere, flyselskaber og opdagelsesrejsende, og implementeret af sikkerheds- og militærstyrker over hele kloden.

Forsknings-, udviklings- og produktionsstedet i Bayreuth er uden tvivl det mest avancerede optiske anlæg på jorden. Steiner i verdensklasse linser, belægninger og prismer er skabt, perfektioneret og produceret i Tyskland, idet den mest udtømmende produktions-, inspektions-, test- og godkendelsesproces i branchen - linserne alene går gennem 460 krævende trin.

Steiner var den første til at udvikle det letvægts, uforgængelige gummiarmede Makrolon®-hus, det militære laserbeskyttelsesfilter, integreret kikkert / kompas, vandafvisende Nano-Protection®-objektiver og utallige - og fortsatte - belægningsteknologier, der producerer den højeste kontrast og lystransmission.

Steiner gør betroet optik til livets definerende øjeblikke. Den vellykkede udøvelse og indfangning af disse øjeblikke kræver hurtig og præcis afsløring, placering og identifikation af et fjernt mål. Uanset om målet er et vildt, en pejling til vands eller en militærkæmper, forbedrer vores optik en persons vigtigste sans, synet, så på land eller hav - Intet undslipper dig.

Steiner er den utvivlsomme markedsleder for marine og nautiske kikkerter igennem årtier og er fortsat det første valg for sejlere og kaptajner af små både og store skibe over hele verden.

Steiner Udstyr