Støvler

Grangers Footwear Repel

Grangers Footwear Repel er en spray-on vandtætningsbehandling designet til at tilføre en vandafvisende finish til alle typer fodtøj.

Fodtøj er ofte det mest hårdtarbejdende element i ethvert udendørs kit - og det skal regelmæssigt opretholdes som et resultat. Desuden kan mudder, snavs og støv, der er erhvervet under et eventyr eller en vandretur, have en negativ indvirkning på dit fodtøjs ydeevne, og mens rensning af støvlerne kan hjælpe, vil selv de mest robuste par sko til sidst have brug for en frisk vandafvisende behandling.

Heldigvis er Grangers Footwear Repel designet til at hjælpe med at forlænge støvlerne ved at genoprette deres vandafvisende finish og beskytte dem mod regn, pletter og spild. Sikker til brug på alle typer fodtøj - herunder dem, der er fremstillet af læder, ruskind, nubuck og stof - dette produkt beskytter uden at have negativ indflydelse på åndbarheden af ​​sko eller støvler.

Grangers Footwear Repel er egnet til brug på alle typer fodtøj og er perfekt til genopretning af vandafvisende finish på støvler med Gore-Tex® og eVent-membraner.

Giver en vandafvisende finish til alle typer fodtøj.
Velegnet til brug på læder, ruskind, nubuck og stof.
Hjælper med at afvise vand og mulige pletter samtidig med at der opretholdes åndbarhed.
Et bluesign®-system godkendt produkt.

Spray Fodtøj Repel direkte på fugtigt, rent fodtøj.
Fjern eventuelle overskydende dryp eller dråber med en ren klud.
Lad dit fodtøj tørre naturligt før brug.
Dette produkt er velegnet til brug på alle typer fodtøj.

109.00 DKK

Ikke på lager

Tilbage til Webshoppen