Støvler

Trespass Mens Bergenz Waterproof Walking Boots

Bergenz voksen vandrestøvler giver dig komfort, støtte og beskyttelse, når du vandrer eller går. Disse støvler er skabt med en vandtæt membran, der kan afstøde ekstern fugt, så dine sokker bliver ikke fugtige og tunge og så forbliver dine fødder tørre og friske takket være deres åndbare struktur.

Foringen er også lavet af superblød imiteret pels designet til at holde fødderne godt isolerede såvel som komfortable, ideel til lange rejser til fods.

Midtsålerne på disse sko er bygget med en stålskinne for at stoppe skarpe stykker snavs fra at nå solens fødder og forårsage skade. Endvidere er gummisålene med vinklet slidbanemønster pålidelige såvel som holdbare og giver et godt greb når man vandrer eller går langs glat terræn.

Når de kommer i sort eller brun, har disse voksne unisex vandrestøvler krom eyelets for at sikre, at dine snørebånd holder og giver dig en sikker, parat støvle. Du skal bare have et par gode vandre strømper for at få den fulde effekt.

Støvlerne er vandtætte og åndbare.

Holdbar læder øverst og en robust sål.
Naturligt vandtæt egenskab af læderet styrkes yderligere ved tilsætning af Tres-Tex og HydroGuard vandtætningsteknologi.
Robust grebsål.

499.00 DKK 999.00

På lager
Levering: 5

Tilbage til Webshoppen