Støvler

Trespass Renton Mens DLX Walking Boots

Hvis du leder efter en komfortabel par støvler til regelmæssig brug bør du prøve et par Renton DLX støvler. Disse støvler er en del af vores præstations DLX sortiment og det perfekte valg til en dag ud i de milde betingelser. Lavet med softshell materiale, de er lette og fleksible.

Den øverste del er lavet af letvægts softshell materiale, der giver støvlen en elastisk pasform. Monteret med en all round stænkklappe, støvlerne har også en understøttet, polstret krave og en polstret indersål.

Holdt i form af en støttende stål skaft, vil støvlerne beskytte dine fødder fra ujævnt terræn. Kommer i sort, disse støvler er ideelle til arbejde, gåture og mere, når du planlægger at bruge dagen på dine fødder.

Funktioner:
Blød skal
Upper Waterproof og åndbar membran
Kile i Tongue
Beskyttende og Holdbar All round front
Ankel Støttende Polstret krave
Stabiliserende og støttende Steel Shank
Polstrede Fodunderlag

Fabric sammensætning:
Upper Textile / PU
Lining Tekstil
Ydersål Vibram Støbt EVA / Phylon gummi

Teknologi:
Trex tex: Hvis du forestiller dig en enkelt søjle af vand, holdt tilbage af et stykke af vores Tres Tex® stof, kan du begynde at forstå, hvordan vores vandtæt stof værker.
Den vandtætte coating på din jakke eller bukser, er det højeste i millimeter, at denne søjle af vand ville nå, inden det begynder at sive igennem.
For eksempel 5000mm er infact 5 meter vand holdes tilbage af stoffet.

DLX er en håndplukket produkserie, specielt udvalgt til at give det bedste i ydeevne og funktioner. Dette er den bedste af de bedste og ideel for dem, der kræver en lille smule ekstra fra deres udendørs tøj. DLX spænder over hele kollektionen, fra tilbehør til high end overtøj.
Vibram: Vibram er et specielt designet gummisål, der ofte bruges til udendørs eventyr støvler og sko.

1,299.00 DKK

På lager
Levering: 5

Tilbage til Webshoppen