Trangia

Trangia

Trangia blev grundlagt i 1925 af John E. Jonsson. Hans passion for teknologi og hans interesse for design blev vist i en tidlig alder. Efter at have valgt ud af et liv som landmand, startede John med sin far i den virksomhed, der i generationer har ført den svenske storm køkken industri.

De begyndte at fremstille husgeråd lavet af aluminium, men når antallet af feriedage steg for svenske arbejdere i 1930'erne øgede efterspørgslen efter Outdoor campingudstyr.

Trangia besluttede at fokusere på udvikling af madlavnings produkter specielt til camping.

I 1951 udviklede og lancerede de den første prototype af Trangias komfur. Ideen var at bygge et kompakt og komplet madlavning system, der brænder flydende brændstof, da dette var den mest effektive form for brændstof, og også den nemmeste at bruge.

Virksomheden og dens opfindsomhed er blevet overleveret fra generation til generation, og i de seneste år er den 4. generation begyndt at tage en aktiv rolle i virksomheden.

Trangia Navnet stammer fra landsbyen Trang. John valgte at fjerne cirklen over "a" og derefter tilføje "ia" for "aluminium".

I årtier har navnet været en af ​​de udendørs branchens stærkeste brands både i Sverige og internationalt. Trangia repræsenterer lang erfaring, solid kompetence og moderne design.

Trangias brændeovn som produkt er i løbet af sine 60 år udviklet og forfinet. Trangia ovnen er stadig fremstillet i Sverige, i den samme landsby, hvor John E Jonsson startede virksomheden for 90 år siden.

Nærheden af ​​bjergene har gjort praktiske forsøg i barske vejrforhold, en naturlig del af forretningen. Detaljer er blevet moderniseret og funktion er blevet optimeret med tiden. Men den oprindelige, geniale design er stadig nøglen til dagens succesfulde Trangia.