Trek'nEat er unikke frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand.

Trek'n Eat Udendørs måltid

Trek'nEat er specielle frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand. Måltiderne er lette at tilberede - tilsæt kogende vand, rør, lad det stå i 8 - 10 minutter, og måltidet er klar. Sortimentet fra Trek’n Eat består af kød-og fiskeretter, supper, vegetariske måltider og andre forskellige ernæringsmæssige elementer fra morgenmad til dessert. Trek'n Eat måltider anvendes af mange ekspeditioner og måltiderne er baseret på en værdi omkring 600 kalorier per måltid, til at dække et større energiforbrug ved hård fysisk aktivitet.

Trek'n Eat - Caramel Amaretto dessert

Caramel Amaretto Cream dessert 69-627

Dessert med mælkepulver, sukker, karamel, glucosesirup, flødepulver, mælkeprotein. 5 stk. Amaetto makroner.

Nettovægt: 100 gram.
Tilsæt 200 ml. vand.
Færdig mængde: 300 gram.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1929/457
Protein: 12 gram
Fedt: 16 gram

Bring ud Trek'n Eats karamel Amaretto Creme, og du vil føle en øjeblikkelig længsel efter din yndlings dessert cafe derhjemme, garanteret.

Med denne søde fornøjelse gemt sammen med dig, vil det til tider hårde friluftsliv få en masse sødere selvom bare i et par minutter.

Det er en ægte delikatesse blandt desserter fra Trek'n Eat. Dette er faktisk en delikat og fyldig kombination af en unik karamel smag pisket op i en fluffy Custard dessert og toppet med mini Amaretti (mandel) cookies. Dette er en sød og cremet behandler, der vil gøre hjerte til dessert elskere overalt slår lidt hurtigere.

49.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14

Tilbage til Webshoppen