Trek'nEat er unikke frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand.

Trek'n Eat Udendørs måltid

Trek'nEat er specielle frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand. Måltiderne er lette at tilberede - tilsæt kogende vand, rør, lad det stå i 8 - 10 minutter, og måltidet er klar. Sortimentet fra Trek’n Eat består af kød-og fiskeretter, supper, vegetariske måltider og andre forskellige ernæringsmæssige elementer fra morgenmad til dessert. Trek'n Eat måltider anvendes af mange ekspeditioner og måltiderne er baseret på en værdi omkring 600 kalorier per måltid, til at dække et større energiforbrug ved hård fysisk aktivitet.

Trek´n Eat Chana Masala - Vegan

Trek´n Eat Chana Masala - Vegan 69-7341

Middagsret med 52% ris, 22% kikærter, sukker, løg, krydderier, æbler, paprika, sennep, koriander. Glutenfri. laktosefri.

Nettovægt: 180 gram.
Tilsæt 360 ml. vand.
Færdig mængde: 540 gram.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1417/339
Protein: 9,4 gram
Fedt: 2,5 gram

Med denne hovedret tilføjer Trek'n Eat smagen af ​​Indien til din aftensmad. Chana Masala er en klassisk skål fra Indien og Pakistan, hvis primære ingrediens er kikærter.

Kikærter er et legume, ligesom bønner. De er særlig høje i protein, men har også en høj procentandel af kulhydrater. Du finder også en skattekiste af mineraler, herunder jern, magnesium og zink, hvilket gør Chana Masala særligt velegnet til at fylde tomme energidepoter.

En delikat blanding af krydderier betaler fuldkommen hyldest til Indien i Trek'n Eat's Chana Masala.

79.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Tilbage til Webshoppen