Trek'nEat er unikke frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand.

Trek'n Eat Udendørs måltid

Trek'nEat er specielle frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand. Måltiderne er lette at tilberede - tilsæt kogende vand, rør, lad det stå i 8 - 10 minutter, og måltidet er klar. Sortimentet fra Trek’n Eat består af kød-og fiskeretter, supper, vegetariske måltider og andre forskellige ernæringsmæssige elementer fra morgenmad til dessert. Trek'n Eat måltider anvendes af mange ekspeditioner og måltiderne er baseret på en værdi omkring 600 kalorier per måltid, til at dække et større energiforbrug ved hård fysisk aktivitet.

Trek´n Eat Swiss Müsli m. frugt og mælk

Trek´n Eat Swiss Müsli m. frugt og mælk 69-624

Morgenmad med havregryn, sprøde kornflager (51% hvede, 20% bygmalt ekstrakt), sukker, rosiner, 6% mælk, hasselnødder, abrikoser, æblepulver.

Nettovægt: 150 gram.
Tilsæt 150 ml. vand.
Færdig mængde: 300g.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1552/370
Protein: 9,7 gram
Fedt: 7,8 gram

Uundværlig på eventyrrejser og ture i fjerne lande er Trek'n Eat Swiss Muesli with Milk. Schweiz er faktisk fødestedet for müsli. Oprindeligt var den schweiziske mysli serveret sjældnere som den klassiske morgenmad som det var til et let måltid.

For eksempel blev det i sit hjemland ofte tjent som en ekstra delikatesse sammen med aftensmaden. Og Trek'n Eats schweiziske müsli med mælk har alt, hvad der karakteriserer den klassiske version: æbler til et strejf af frugtglæde, hasselnødder til en komplet og sund smule rå knus.

Ikke kun for fans af den schweiziske specialitet, er Trek'n Eat Swiss Muesli with Milk velegnet til en ideel morgenmad, eller det kan også træde op som et simpelt og tilfredsstillende måltid, når måltiden er bedre egnet til en kold skål.

45.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Tilbage til Webshoppen