Trek'nEat er unikke frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand.

Trek'n Eat Udendørs måltid

Trek'nEat er specielle frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand. Måltiderne er lette at tilberede - tilsæt kogende vand, rør, lad det stå i 8 - 10 minutter, og måltidet er klar. Sortimentet fra Trek’n Eat består af kød-og fiskeretter, supper, vegetariske måltider og andre forskellige ernæringsmæssige elementer fra morgenmad til dessert. Trek'n Eat måltider anvendes af mange ekspeditioner og måltiderne er baseret på en værdi omkring 600 kalorier per måltid, til at dække et større energiforbrug ved hård fysisk aktivitet.

Trek´n Eat Quinoa Mexican Style - Vegan

Trek´n Eat Quinoa Mexican Style - Vegan 69-7371

Proteinrig middagsret med quinoa, kartofler, kidney bønner, tomater, peberfrugt, selleri, forårsløg og krydderier. Glutenfri. Laktosefri.

Nettovægt: 140 gram.
Tilsæt 320 ml. vand.
Færdig mængde: 460 gram

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1778/426
Protein: 11 gram
Fedt: 21 gram 

For seks tusind år siden kendte Andes tidlige civilisationer værdien af ​​quinoa: det vedholdende proteinrige korn er kendt som Inca guld i dag.

Ny fra Trek'n Eat, mexicansk stil Quinoa er pakket med grøntsager for at give perfekt nutrition til nutidige eventyrere. Den krydrede parabol er vegan, gluten og lactosefri og fri for kunstige farver, konserveringsmidler og smagsforstærkere. Et antydning af koriander understreger de sarte smag, der er typiske for centralamerikanske retter.

79.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Tilbage til Webshoppen