Trek'nEat er unikke frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand.

Trek'n Eat Udendørs måltid

Trek'nEat er specielle frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand. Måltiderne er lette at tilberede - tilsæt kogende vand, rør, lad det stå i 8 - 10 minutter, og måltidet er klar. Sortimentet fra Trek’n Eat består af kød-og fiskeretter, supper, vegetariske måltider og andre forskellige ernæringsmæssige elementer fra morgenmad til dessert. Trek'n Eat måltider anvendes af mange ekspeditioner og måltiderne er baseret på en værdi omkring 600 kalorier per måltid, til at dække et større energiforbrug ved hård fysisk aktivitet.

Trek'n Eat - Bøf stroganoff med ris.

Trek´n Eat Bøf Stroganoff m. ris 69-7210

Middagsret med 51% ris, 11% oksekød, fløde, to - mater, champignon, krydderier, sojabønner. Glutenfri.

Nettovægt: 160 gram.

Tilsæt 380 ml. vand. Færdig mængde: 540 gram.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1611/385
Protein: 15 gram
Fedt: 8,8 gram

Opkaldt efter den russiske kongelige Stroganoff-familie er vores Trek'n Eat-version af det klassiske måltid lavet af oksekød og ris. Alt efter smag kan denne ret individuelt raffineres ved at tilføje ekstravarer som paprika, eddike, sherry, cognac eller hvidvin, afhængigt af hvad du har med dig.

Men selvfølgelig, uden at tilføje ekstra, forbliver vores Beef Stroganoff with Rice en stor klassiker til udendørs måltider - en favorit, der har fundet fans langt ud over grænserne af den nordvestlige russiske storby med sin omrøring af 200 års historie.

69.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Tilbage til Webshoppen