Trek'nEat er unikke frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand.

Trek'n Eat Udendørs måltid

Trek'nEat er specielle frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand. Måltiderne er lette at tilberede - tilsæt kogende vand, rør, lad det stå i 8 - 10 minutter, og måltidet er klar. Sortimentet fra Trek’n Eat består af kød-og fiskeretter, supper, vegetariske måltider og andre forskellige ernæringsmæssige elementer fra morgenmad til dessert. Trek'n Eat måltider anvendes af mange ekspeditioner og måltiderne er baseret på en værdi omkring 600 kalorier per måltid, til at dække et større energiforbrug ved hård fysisk aktivitet.

Trek´n Eat Chicken Tikka Masala m. ris

Trek´n Eat Chicken Tikka Masala m. ris 69-7220

Eksotisk middagsret med 46% ris, 14% kylling, løg, tomater, mælkeprotein, ingefær, krydderier. Glutenfri.

Nettovægt: 160 gram.
Tilsæt 320 ml. vand.
Færdig mængde: 470 gram.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1765/423
Protein: 20 gram
Fedt: 14,0 gram

At nyde en kylling Tikka Masala garanterer en whiff af Taj Mahal, og eksotisk krydderi er i luften, uanset hvor dit udendørs eventyr tager dig.

Traditionelt fremstilles denne indiske skål i en Tandoori-ovn og består af grillede stykker kylling marineret i yoghurt, serveret i en krydret tomatsauce.

Det serveres med ris. Dette glutenfrie Trek'n Eat-måltid indeholder alle disse ingredienser for at sikre sin autentiske smag selv på rejser langt væk fra Indien og tager 8 minutter til at forberede. Indeholder laktose og mælk.

79.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Tilbage til Webshoppen