Trek'nEat er unikke frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand.

Trek'n Eat Udendørs måltid

Trek'nEat er specielle frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand. Måltiderne er lette at tilberede - tilsæt kogende vand, rør, lad det stå i 8 - 10 minutter, og måltidet er klar. Sortimentet fra Trek’n Eat består af kød-og fiskeretter, supper, vegetariske måltider og andre forskellige ernæringsmæssige elementer fra morgenmad til dessert. Trek'n Eat måltider anvendes af mange ekspeditioner og måltiderne er baseret på en værdi omkring 600 kalorier per måltid, til at dække et større energiforbrug ved hård fysisk aktivitet.

Trek´n Eat Grøntsags Jambalaya - Vegan

Trek´n Eat Grøntsags Jambalaya - Vegan 69-7360
 
Middagsret med ris, tomater, selleri, spinat, gulerødder, broccoli, selleri, løg, porrer, sukkermajs, krydderier. - Alle ingredienser er selvfølgelig rent plantebaserede, glutenfrie og lavt fedtindhold.
 
Nettovægt: 180 gram.
Glutenfri. Laktosefri.
Tilsæt 490 ml. vand.
Færdig mængde: 670 gram

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1454/348
Protein: 9,9 gram
Fedt: 4,4 gram
 
Vegan er IN. Derfor tilbyder Trek'n Eat endnu et vegan måltid.
 
Vegetabilsk Jambalaya er baseret på langkornet ris og er især hjemme i Cajun og Creole køkken. Selvfølgelig er New Orleans i den amerikanske delstat Louisiana faktisk den kulinariske hovedstad i Jambalaya, men nu kan udendørs entusiaster forberede denne unikke smagsoplevelse overalt i verden.
 
Den traditionelt pulserende krydderkombination vækker alle sanser i friluftslivet.
 
Hæld kogende vand i posen til fyldeledningen, rør godt, og efter to minutter er du klar til at blive transporteret direkte til Big Easy via dine smagsløg. Alle ingredienser er selvfølgelig rent plantebaserede, glutenfrie og lavt fedtindhold.

75.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Tilbage til Webshoppen