Trek'nEat er unikke frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand.

Trek'n Eat Udendørs måltid

Trek'nEat er specielle frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand. Måltiderne er lette at tilberede - tilsæt kogende vand, rør, lad det stå i 8 - 10 minutter, og måltidet er klar. Sortimentet fra Trek’n Eat består af kød-og fiskeretter, supper, vegetariske måltider og andre forskellige ernæringsmæssige elementer fra morgenmad til dessert. Trek'n Eat måltider anvendes af mange ekspeditioner og måltiderne er baseret på en værdi omkring 600 kalorier per måltid, til at dække et større energiforbrug ved hård fysisk aktivitet.

Trek´n Eat Jægergryde m. pasta og oksekød

Trek´n Eat Jægergryde m. pasta og oksekød 69-7230

Middagsret med 50% pasta, 9% oksekød, fløde, palmeolie, krydderier, champignon, tomater, løg, persille, salt.

Nettovægt: 160 gram.
Tilsæt 480 ml. vand.
Færdig mængde: 640 gram.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1678/399
Protein: 16,8 gram
Fedt: 11,8 gram

Jagten på et varmt og hjerteligt måltid langt væk fra civilisationen kan være så simpelt.

De mildt krydrede noter giver vores oksekødsret en virkelig fornem smag, som vil vække gode minder. Husk et hjertevarmende måltid med venner eller bedstemors elskede hemmelige opskrift. Smagen af ​​oksekød, svampe og nudler er fint afbalanceret og tilbyder en usædvanlig vild smags sensation.

Et strejf persille giver et strejf af raffinement til Trek'n Eat Beef Casserole. Selv i fremmede lande eller backcountry, vil du føle, at du er hjemme i dit hyggelige køkken.

69.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Tilbage til Webshoppen