Trek'nEat er unikke frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand.

Trek'n Eat Udendørs måltid

Trek'nEat er specielle frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand. Måltiderne er lette at tilberede - tilsæt kogende vand, rør, lad det stå i 8 - 10 minutter, og måltidet er klar. Sortimentet fra Trek’n Eat består af kød-og fiskeretter, supper, vegetariske måltider og andre forskellige ernæringsmæssige elementer fra morgenmad til dessert. Trek'n Eat måltider anvendes af mange ekspeditioner og måltiderne er baseret på en værdi omkring 600 kalorier per måltid, til at dække et større energiforbrug ved hård fysisk aktivitet.

Trek´n Eat Kartoffelgryde m. oksekød

Trek´n Eat Kartoffelgryde m. oksekød 69-7200

Middagsret med 33% kartofler, 16% bønner, 8% oksekød, gulerødder, krydderier.

Nettovægt: 170 gram
Tilsæt 550 ml. vand.
Færdig mængde: 720 gram

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1150/370
Protein: 17 gram
Fedt: 12 gram

Ægte hjemmelig madlavning til udendørs elskere: Med mottoet "Spis ligesom Mors" er Hearty Potato Stir Fry med oksekød og grønne bønner klar til at tilbyde dig en smagfuld smagoplevelse og ernæringsmæssig godhed på bare 10 minutter.

Oksekød og bønner arbejder sammen som ingredienser til at skabe et smagfuldt måltid. Som normalt hos Trek'n Eat er alle ingredienser naturlige. Derudover udelades kunstige farver samt konserveringsmidler og smagsforstærkere. Hæld i kogende vand, og nyd dette smagfulde måltid efter 10 minutter.

79.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Tilbage til Webshoppen