Trek'nEat er unikke frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand.

Trek'n Eat Udendørs måltid

Trek'nEat er specielle frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand. Måltiderne er lette at tilberede - tilsæt kogende vand, rør, lad det stå i 8 - 10 minutter, og måltidet er klar. Sortimentet fra Trek’n Eat består af kød-og fiskeretter, supper, vegetariske måltider og andre forskellige ernæringsmæssige elementer fra morgenmad til dessert. Trek'n Eat måltider anvendes af mange ekspeditioner og måltiderne er baseret på en værdi omkring 600 kalorier per måltid, til at dække et større energiforbrug ved hård fysisk aktivitet.

Trek'nEat - Pasta med laks og Pesto

Trek´n Eat Pasta m. laks og pesto 69-7260

Middagsret med 66% pasta, 2% røget laks, smelteost pulver, ricotta, tomater, mandler, hvidløg.

Nettovægt: 160 gram.
Tilsæt 520 ml. vand.
Færdig mængde: 680 gram.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1698/403
Protein: 16,8 gram
Fedt: 12,2 gram

Dette er THE Trek'n Eat fiskeskål: Delikat macaroni kommer sammen med laks pesto for at omdanne dette til et Trek'n Eat højdepunkt for en ægte fiskefan.

Et strejf af hvidløg giver en behagelig smagsudvidelse, mens tomater sørger for, at der er en frisk hint til måltidet. Spisestueoplevelsen kommer sammen med et drys af bløde mandler. En delikat tunet kombination til epicures, der sætter pris på smagen af ​​denne stærkt anerkendte type fisk, eller som gerne vil vide det bedre.

I sin 2/13 udgave klassificerede det tyske magasin "Outdoor" Trek'n Eat Salmon Pesto med Pasta Dish som "Best Buy".

79.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Tilbage til Webshoppen