Trek'nEat er unikke frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand.

Trek'n Eat Udendørs måltid

Trek'nEat er specielle frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand. Måltiderne er lette at tilberede - tilsæt kogende vand, rør, lad det stå i 8 - 10 minutter, og måltidet er klar. Sortimentet fra Trek’n Eat består af kød-og fiskeretter, supper, vegetariske måltider og andre forskellige ernæringsmæssige elementer fra morgenmad til dessert. Trek'n Eat måltider anvendes af mange ekspeditioner og måltiderne er baseret på en værdi omkring 600 kalorier per måltid, til at dække et større energiforbrug ved hård fysisk aktivitet.

Trek'n Eat - Rispande Balkan 190 gram.

Trek'n Eat - Rispande Balkan 190 gram

Middagsret med 43% ris, tørret oksekød, peberfrugt, løg, tomater, krydderier, sukker, salt.

Nettovægt: 190 gram.
Tilsæt 460 ml. vand.
Færdig mængde: 650 gram.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1647/396
Protein: 16 gram
Fedt: 13 gram

Udsøgte urter giver den ekstra pizzazz, der bærer dine sanser til sydlige europæiske kyster. Som det er traditionelt for Balkan mangler tilsætningen af ​​kød eller ris naturligvis ikke.

Balkan Risotto fra Trek'n Eat kombinerer den bedste af den varierede kulinariske verden af ​​denne geografiske region til en T. Med oksekød og ris i den rigtige balance, vil dine tanker snart føre dig videre til det næste eventyr langs de varme kyster af den fjerntliggende sydlige europæiske kyst eller en tur til det indre, hvor du vil blive charmeret af landskabet og folkene.

Tilberedning:
Tilsæt blot 460 ml kogende vand og rør grundigt. Luk posen og lad den trække i 10-12 minutter. Man kan tilsætte yderligere lidt vand hvis man ønsker en tyndere konsistens.

85.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Tilbage til Webshoppen