Trek'nEat er unikke frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand.

Trek'n Eat Udendørs måltid

Trek'nEat er specielle frysetørrede fødevarer, der kan tilberedes med vand. Måltiderne er lette at tilberede - tilsæt kogende vand, rør, lad det stå i 8 - 10 minutter, og måltidet er klar. Sortimentet fra Trek’n Eat består af kød-og fiskeretter, supper, vegetariske måltider og andre forskellige ernæringsmæssige elementer fra morgenmad til dessert. Trek'n Eat måltider anvendes af mange ekspeditioner og måltiderne er baseret på en værdi omkring 600 kalorier per måltid, til at dække et større energiforbrug ved hård fysisk aktivitet.

Trek'n Eat - Røræg med løg 125 gram.

Trek´n Eat Røræg med løg 69-626

Morgenmad med 40% æggepulver, palmeolie, mælkepulver, 3,5% løg, salt, tomater, persille, 7,5 ml. sojaolie. Glutenfri.

Nettovægt: 125 gram.

Tilsæt 185 ml. vand.

Færdig mængde: 310 gram.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 2476/595
Protein: 27 gram
Fedt: 48 gram

For at blive på den sikre side af morgenmaden, kan morgenmaden naturligvis ikke mangle det obligatoriske æg. Trek'n Eat's røræg med løg kan piskes op og er hurtigt klar til at spise, hvilket gør starten på dagen perfekt.

Små ternede tomater, delikate urter og velsmagende løg fuldfører morgenens gourmetfornøjelse. Røræg med løg fra Trek'n Eat lover at sætte alle i godt humør på dagen, fordi morgenmaden er som vi ved dagens vigtigste måltid - og det betyder, at der ikke mangler noget på bordet.

45.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Tilbage til Webshoppen