Trek`n eat

Trek'n Eat - Caramel Amaretto dessert

Caramel Amaretto Cream dessert 69-627

Dessert med mælkepulver, sukker, karamel, glucosesirup, flødepulver, mælkeprotein. 5 stk. Amaetto makroner.

Nettovægt: 100 gram.
Tilsæt 200 ml. vand.
Færdig mængde: 300 gram.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1929/457
Protein: 12 gram
Fedt: 16 gram

Bring ud Trek'n Eats karamel Amaretto Creme, og du vil føle en øjeblikkelig længsel efter din yndlings dessert cafe derhjemme, garanteret.

Med denne søde fornøjelse gemt sammen med dig, vil det til tider hårde friluftsliv få en masse sødere selvom bare i et par minutter.

Det er en ægte delikatesse blandt desserter fra Trek'n Eat. Dette er faktisk en delikat og fyldig kombination af en unik karamel smag pisket op i en fluffy Custard dessert og toppet med mini Amaretti (mandel) cookies. Dette er en sød og cremet behandler, der vil gøre hjerte til dessert elskere overalt slår lidt hurtigere.

49.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14

Om Trek'n Eat

Det er ligegyldigt, om du er til fods, på en båd, i en hytte eller opsummerer på en blæsende top. Erfaringen hjælper dig med at føle sig levende og afslappet ... og den mad, der giver dig energi, spiller mere end blot en støttende rolle.

Du vil have et naturligt, letvægt, bekvemt og nemt at forberede måltid - men glem ikke den vigtige «yum-faktor«. Trek'n Eat frysetørrede måltider og snacks giver dig alt det og meget mere.

Du kan regne med at se frem til et tilfredsstillende, nærende, velafbalanceret, genanvendende måltid, der efterlader dig varm og glad indeni. Glem konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsforstærkere.

Pakket i vandtætte, genlukkelige pakker, tysk fremstillede Trek'n Eat leverer kvaliteten og simpelthen forsyner oplevelsen, der taler til din palette.

Trek'n Eat er et brand i Katadyn koncernens portefølje. Katadyn-koncernen er en global koncerngruppe med en bred mærkeportefølje med speciale inden for selvforsyning af næringsstoffer og drikkevand. Gruppen leverer produkter og løsninger til både udendørs og marine industrier samt til industrielle og kommunale behov. Humanitære hjælpeorganisationer og militæret i årevis har været faste kunder hos den schweiziske koncern.