Trek`n eat

Trek´n Eat Chana Masala - Vegan

Trek´n Eat Chana Masala - Vegan 69-7341

Middagsret med 52% ris, 22% kikærter, sukker, løg, krydderier, æbler, paprika, sennep, koriander. Glutenfri. laktosefri.

Nettovægt: 180 gram.
Tilsæt 360 ml. vand.
Færdig mængde: 540 gram.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1417/339
Protein: 9,4 gram
Fedt: 2,5 gram

Med denne hovedret tilføjer Trek'n Eat smagen af ​​Indien til din aftensmad. Chana Masala er en klassisk skål fra Indien og Pakistan, hvis primære ingrediens er kikærter.

Kikærter er et legume, ligesom bønner. De er særlig høje i protein, men har også en høj procentandel af kulhydrater. Du finder også en skattekiste af mineraler, herunder jern, magnesium og zink, hvilket gør Chana Masala særligt velegnet til at fylde tomme energidepoter.

En delikat blanding af krydderier betaler fuldkommen hyldest til Indien i Trek'n Eat's Chana Masala.

79.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Om Trek'n Eat

Det er ligegyldigt, om du er til fods, på en båd, i en hytte eller opsummerer på en blæsende top. Erfaringen hjælper dig med at føle sig levende og afslappet ... og den mad, der giver dig energi, spiller mere end blot en støttende rolle.

Du vil have et naturligt, letvægt, bekvemt og nemt at forberede måltid - men glem ikke den vigtige «yum-faktor«. Trek'n Eat frysetørrede måltider og snacks giver dig alt det og meget mere.

Du kan regne med at se frem til et tilfredsstillende, nærende, velafbalanceret, genanvendende måltid, der efterlader dig varm og glad indeni. Glem konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsforstærkere.

Pakket i vandtætte, genlukkelige pakker, tysk fremstillede Trek'n Eat leverer kvaliteten og simpelthen forsyner oplevelsen, der taler til din palette.

Trek'n Eat er et brand i Katadyn koncernens portefølje. Katadyn-koncernen er en global koncerngruppe med en bred mærkeportefølje med speciale inden for selvforsyning af næringsstoffer og drikkevand. Gruppen leverer produkter og løsninger til både udendørs og marine industrier samt til industrielle og kommunale behov. Humanitære hjælpeorganisationer og militæret i årevis har været faste kunder hos den schweiziske koncern.