Trek`n eat

Trek´n Eat Swiss Müsli m. frugt og mælk

Trek´n Eat Swiss Müsli m. frugt og mælk 69-624

Morgenmad med havregryn, sprøde kornflager (51% hvede, 20% bygmalt ekstrakt), sukker, rosiner, 6% mælk, hasselnødder, abrikoser, æblepulver.

Nettovægt: 150 gram.
Tilsæt 150 ml. vand.
Færdig mængde: 300g.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1552/370
Protein: 9,7 gram
Fedt: 7,8 gram

Uundværlig på eventyrrejser og ture i fjerne lande er Trek'n Eat Swiss Muesli with Milk. Schweiz er faktisk fødestedet for müsli. Oprindeligt var den schweiziske mysli serveret sjældnere som den klassiske morgenmad som det var til et let måltid.

For eksempel blev det i sit hjemland ofte tjent som en ekstra delikatesse sammen med aftensmaden. Og Trek'n Eats schweiziske müsli med mælk har alt, hvad der karakteriserer den klassiske version: æbler til et strejf af frugtglæde, hasselnødder til en komplet og sund smule rå knus.

Ikke kun for fans af den schweiziske specialitet, er Trek'n Eat Swiss Muesli with Milk velegnet til en ideel morgenmad, eller det kan også træde op som et simpelt og tilfredsstillende måltid, når måltiden er bedre egnet til en kold skål.

45.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Om Trek'n Eat

Det er ligegyldigt, om du er til fods, på en båd, i en hytte eller opsummerer på en blæsende top. Erfaringen hjælper dig med at føle sig levende og afslappet ... og den mad, der giver dig energi, spiller mere end blot en støttende rolle.

Du vil have et naturligt, letvægt, bekvemt og nemt at forberede måltid - men glem ikke den vigtige «yum-faktor«. Trek'n Eat frysetørrede måltider og snacks giver dig alt det og meget mere.

Du kan regne med at se frem til et tilfredsstillende, nærende, velafbalanceret, genanvendende måltid, der efterlader dig varm og glad indeni. Glem konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsforstærkere.

Pakket i vandtætte, genlukkelige pakker, tysk fremstillede Trek'n Eat leverer kvaliteten og simpelthen forsyner oplevelsen, der taler til din palette.

Trek'n Eat er et brand i Katadyn koncernens portefølje. Katadyn-koncernen er en global koncerngruppe med en bred mærkeportefølje med speciale inden for selvforsyning af næringsstoffer og drikkevand. Gruppen leverer produkter og løsninger til både udendørs og marine industrier samt til industrielle og kommunale behov. Humanitære hjælpeorganisationer og militæret i årevis har været faste kunder hos den schweiziske koncern.