Trek`n eat

Trek´n Eat Quinoa Mexican Style - Vegan

Trek´n Eat Quinoa Mexican Style - Vegan 69-7371

Proteinrig middagsret med quinoa, kartofler, kidney bønner, tomater, peberfrugt, selleri, forårsløg og krydderier. Glutenfri. Laktosefri.

Nettovægt: 140 gram.
Tilsæt 320 ml. vand.
Færdig mængde: 460 gram

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1778/426
Protein: 11 gram
Fedt: 21 gram 

For seks tusind år siden kendte Andes tidlige civilisationer værdien af ​​quinoa: det vedholdende proteinrige korn er kendt som Inca guld i dag.

Ny fra Trek'n Eat, mexicansk stil Quinoa er pakket med grøntsager for at give perfekt nutrition til nutidige eventyrere. Den krydrede parabol er vegan, gluten og lactosefri og fri for kunstige farver, konserveringsmidler og smagsforstærkere. Et antydning af koriander understreger de sarte smag, der er typiske for centralamerikanske retter.

79.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Om Trek'n Eat

Det er ligegyldigt, om du er til fods, på en båd, i en hytte eller opsummerer på en blæsende top. Erfaringen hjælper dig med at føle sig levende og afslappet ... og den mad, der giver dig energi, spiller mere end blot en støttende rolle.

Du vil have et naturligt, letvægt, bekvemt og nemt at forberede måltid - men glem ikke den vigtige «yum-faktor«. Trek'n Eat frysetørrede måltider og snacks giver dig alt det og meget mere.

Du kan regne med at se frem til et tilfredsstillende, nærende, velafbalanceret, genanvendende måltid, der efterlader dig varm og glad indeni. Glem konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsforstærkere.

Pakket i vandtætte, genlukkelige pakker, tysk fremstillede Trek'n Eat leverer kvaliteten og simpelthen forsyner oplevelsen, der taler til din palette.

Trek'n Eat er et brand i Katadyn koncernens portefølje. Katadyn-koncernen er en global koncerngruppe med en bred mærkeportefølje med speciale inden for selvforsyning af næringsstoffer og drikkevand. Gruppen leverer produkter og løsninger til både udendørs og marine industrier samt til industrielle og kommunale behov. Humanitære hjælpeorganisationer og militæret i årevis har været faste kunder hos den schweiziske koncern.