Trek`n eat

Trek'n Eat - Bøf stroganoff med ris.

Trek´n Eat Bøf Stroganoff m. ris 69-7210

Middagsret med 51% ris, 11% oksekød, fløde, to - mater, champignon, krydderier, sojabønner. Glutenfri.

Nettovægt: 160 gram.

Tilsæt 380 ml. vand. Færdig mængde: 540 gram.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1611/385
Protein: 15 gram
Fedt: 8,8 gram

Opkaldt efter den russiske kongelige Stroganoff-familie er vores Trek'n Eat-version af det klassiske måltid lavet af oksekød og ris. Alt efter smag kan denne ret individuelt raffineres ved at tilføje ekstravarer som paprika, eddike, sherry, cognac eller hvidvin, afhængigt af hvad du har med dig.

Men selvfølgelig, uden at tilføje ekstra, forbliver vores Beef Stroganoff with Rice en stor klassiker til udendørs måltider - en favorit, der har fundet fans langt ud over grænserne af den nordvestlige russiske storby med sin omrøring af 200 års historie.

69.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Om Trek'n Eat

Det er ligegyldigt, om du er til fods, på en båd, i en hytte eller opsummerer på en blæsende top. Erfaringen hjælper dig med at føle sig levende og afslappet ... og den mad, der giver dig energi, spiller mere end blot en støttende rolle.

Du vil have et naturligt, letvægt, bekvemt og nemt at forberede måltid - men glem ikke den vigtige «yum-faktor«. Trek'n Eat frysetørrede måltider og snacks giver dig alt det og meget mere.

Du kan regne med at se frem til et tilfredsstillende, nærende, velafbalanceret, genanvendende måltid, der efterlader dig varm og glad indeni. Glem konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsforstærkere.

Pakket i vandtætte, genlukkelige pakker, tysk fremstillede Trek'n Eat leverer kvaliteten og simpelthen forsyner oplevelsen, der taler til din palette.

Trek'n Eat er et brand i Katadyn koncernens portefølje. Katadyn-koncernen er en global koncerngruppe med en bred mærkeportefølje med speciale inden for selvforsyning af næringsstoffer og drikkevand. Gruppen leverer produkter og løsninger til både udendørs og marine industrier samt til industrielle og kommunale behov. Humanitære hjælpeorganisationer og militæret i årevis har været faste kunder hos den schweiziske koncern.