Trek`n eat

Trek´n Eat Chicken Tikka Masala m. ris

Trek´n Eat Chicken Tikka Masala m. ris 69-7220

Eksotisk middagsret med 46% ris, 14% kylling, løg, tomater, mælkeprotein, ingefær, krydderier. Glutenfri.

Nettovægt: 160 gram.
Tilsæt 320 ml. vand.
Færdig mængde: 470 gram.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1765/423
Protein: 20 gram
Fedt: 14,0 gram

At nyde en kylling Tikka Masala garanterer en whiff af Taj Mahal, og eksotisk krydderi er i luften, uanset hvor dit udendørs eventyr tager dig.

Traditionelt fremstilles denne indiske skål i en Tandoori-ovn og består af grillede stykker kylling marineret i yoghurt, serveret i en krydret tomatsauce.

Det serveres med ris. Dette glutenfrie Trek'n Eat-måltid indeholder alle disse ingredienser for at sikre sin autentiske smag selv på rejser langt væk fra Indien og tager 8 minutter til at forberede. Indeholder laktose og mælk.

79.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Om Trek'n Eat

Det er ligegyldigt, om du er til fods, på en båd, i en hytte eller opsummerer på en blæsende top. Erfaringen hjælper dig med at føle sig levende og afslappet ... og den mad, der giver dig energi, spiller mere end blot en støttende rolle.

Du vil have et naturligt, letvægt, bekvemt og nemt at forberede måltid - men glem ikke den vigtige «yum-faktor«. Trek'n Eat frysetørrede måltider og snacks giver dig alt det og meget mere.

Du kan regne med at se frem til et tilfredsstillende, nærende, velafbalanceret, genanvendende måltid, der efterlader dig varm og glad indeni. Glem konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsforstærkere.

Pakket i vandtætte, genlukkelige pakker, tysk fremstillede Trek'n Eat leverer kvaliteten og simpelthen forsyner oplevelsen, der taler til din palette.

Trek'n Eat er et brand i Katadyn koncernens portefølje. Katadyn-koncernen er en global koncerngruppe med en bred mærkeportefølje med speciale inden for selvforsyning af næringsstoffer og drikkevand. Gruppen leverer produkter og løsninger til både udendørs og marine industrier samt til industrielle og kommunale behov. Humanitære hjælpeorganisationer og militæret i årevis har været faste kunder hos den schweiziske koncern.