Trek`n eat

Trek'n Eat - Chili Con Carne 180 gram.

Trek´n Eat Chili Con Carne m. oksekød 69-7270

Middagsret med 42% kidneybønner, 12% oksekød, ristede løg, tomater, krydderier, paprika, salt.

Nettovægt: 180 gram.
Tilsæt 450 ml. vand.

Færdig mængde: 630 gram
NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1486/355
Protein: 25 gram
Fedt: 12 gram

Her finder du alt, der gør en fantastisk chili: nyrebønner, oksekød og, for den lille ekstra dash krydret zing, løg.

En god chili fortryller sjælen i enhver situation, især når vejret ikke lige har spillet sammen med dine udendørs eventyrplaner.

Trek'n Eat's Chili con Carne går hurtigt fra pose til plade og er bedst, når det serveres meget varmt. Det beroliger den chill du føler, både ude og inde, plus det fylder tomme maver og er et hemmeligt våben til opvarmning af kolde fødder.

Når det er særligt ubehageligt udenfor, kan du trække Chili con Carne ud af din pakke som et skjult ess på din ærme.

79.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Om Trek'n Eat

Det er ligegyldigt, om du er til fods, på en båd, i en hytte eller opsummerer på en blæsende top. Erfaringen hjælper dig med at føle sig levende og afslappet ... og den mad, der giver dig energi, spiller mere end blot en støttende rolle.

Du vil have et naturligt, letvægt, bekvemt og nemt at forberede måltid - men glem ikke den vigtige «yum-faktor«. Trek'n Eat frysetørrede måltider og snacks giver dig alt det og meget mere.

Du kan regne med at se frem til et tilfredsstillende, nærende, velafbalanceret, genanvendende måltid, der efterlader dig varm og glad indeni. Glem konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsforstærkere.

Pakket i vandtætte, genlukkelige pakker, tysk fremstillede Trek'n Eat leverer kvaliteten og simpelthen forsyner oplevelsen, der taler til din palette.

Trek'n Eat er et brand i Katadyn koncernens portefølje. Katadyn-koncernen er en global koncerngruppe med en bred mærkeportefølje med speciale inden for selvforsyning af næringsstoffer og drikkevand. Gruppen leverer produkter og løsninger til både udendørs og marine industrier samt til industrielle og kommunale behov. Humanitære hjælpeorganisationer og militæret i årevis har været faste kunder hos den schweiziske koncern.