Trek`n eat

Trek'n Eat - Couscous med kylling 200 gram.

Trek´n Eat Couscous m. kylling 69-7251

Middagsret med 71% couscous, 11% kylling, salt, gulerødder, peberfrugt, rosiner, tomater, krydderier, sojabønner.

Nettovægt: 200 gram.
Tilsæt 400 ml. vand.
Færdig mængde: 600 gram.

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1418/336
Protein: 20 gram
Fedt: 2,4 gram

Med dette lækre måltid vil den kulinariske tur denne gang tage dig til Maghreb.

Den lækre couscous med kylling venter på udendørs fans i en afslappet sammenkomst omkring lejrbålet.

Som med alle andre Trek'n Eat måltider indeholder denne couscous hverken konserveringsmidler eller smagsforstærkere. Couscousen fås i en resealable stand-up pose med påfyldningsledning. Alle Trek'n Eat menuer har en holdbarhed på tre år. Trek'n Eat er værdsat af enhver, der søger let forberedelse, autentisk smag, lav vægt og lavt brændstofforbrug under madlavning på ture.

79.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Om Trek'n Eat

Det er ligegyldigt, om du er til fods, på en båd, i en hytte eller opsummerer på en blæsende top. Erfaringen hjælper dig med at føle sig levende og afslappet ... og den mad, der giver dig energi, spiller mere end blot en støttende rolle.

Du vil have et naturligt, letvægt, bekvemt og nemt at forberede måltid - men glem ikke den vigtige «yum-faktor«. Trek'n Eat frysetørrede måltider og snacks giver dig alt det og meget mere.

Du kan regne med at se frem til et tilfredsstillende, nærende, velafbalanceret, genanvendende måltid, der efterlader dig varm og glad indeni. Glem konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsforstærkere.

Pakket i vandtætte, genlukkelige pakker, tysk fremstillede Trek'n Eat leverer kvaliteten og simpelthen forsyner oplevelsen, der taler til din palette.

Trek'n Eat er et brand i Katadyn koncernens portefølje. Katadyn-koncernen er en global koncerngruppe med en bred mærkeportefølje med speciale inden for selvforsyning af næringsstoffer og drikkevand. Gruppen leverer produkter og løsninger til både udendørs og marine industrier samt til industrielle og kommunale behov. Humanitære hjælpeorganisationer og militæret i årevis har været faste kunder hos den schweiziske koncern.