Trek`n eat

Trek´n Eat Grøntsags Jambalaya - Vegan

Trek´n Eat Grøntsags Jambalaya - Vegan 69-7360
 
Middagsret med ris, tomater, selleri, spinat, gulerødder, broccoli, selleri, løg, porrer, sukkermajs, krydderier. - Alle ingredienser er selvfølgelig rent plantebaserede, glutenfrie og lavt fedtindhold.
 
Nettovægt: 180 gram.
Glutenfri. Laktosefri.
Tilsæt 490 ml. vand.
Færdig mængde: 670 gram

NÆRING PR. 100 GRAM:
Kj/Kcal: 1454/348
Protein: 9,9 gram
Fedt: 4,4 gram
 
Vegan er IN. Derfor tilbyder Trek'n Eat endnu et vegan måltid.
 
Vegetabilsk Jambalaya er baseret på langkornet ris og er især hjemme i Cajun og Creole køkken. Selvfølgelig er New Orleans i den amerikanske delstat Louisiana faktisk den kulinariske hovedstad i Jambalaya, men nu kan udendørs entusiaster forberede denne unikke smagsoplevelse overalt i verden.
 
Den traditionelt pulserende krydderkombination vækker alle sanser i friluftslivet.
 
Hæld kogende vand i posen til fyldeledningen, rør godt, og efter to minutter er du klar til at blive transporteret direkte til Big Easy via dine smagsløg. Alle ingredienser er selvfølgelig rent plantebaserede, glutenfrie og lavt fedtindhold.

75.00 DKK

Ikke på lager
Levering: 14 dage

Om Trek'n Eat

Det er ligegyldigt, om du er til fods, på en båd, i en hytte eller opsummerer på en blæsende top. Erfaringen hjælper dig med at føle sig levende og afslappet ... og den mad, der giver dig energi, spiller mere end blot en støttende rolle.

Du vil have et naturligt, letvægt, bekvemt og nemt at forberede måltid - men glem ikke den vigtige «yum-faktor«. Trek'n Eat frysetørrede måltider og snacks giver dig alt det og meget mere.

Du kan regne med at se frem til et tilfredsstillende, nærende, velafbalanceret, genanvendende måltid, der efterlader dig varm og glad indeni. Glem konserveringsmidler, kunstige farver eller smagsforstærkere.

Pakket i vandtætte, genlukkelige pakker, tysk fremstillede Trek'n Eat leverer kvaliteten og simpelthen forsyner oplevelsen, der taler til din palette.

Trek'n Eat er et brand i Katadyn koncernens portefølje. Katadyn-koncernen er en global koncerngruppe med en bred mærkeportefølje med speciale inden for selvforsyning af næringsstoffer og drikkevand. Gruppen leverer produkter og løsninger til både udendørs og marine industrier samt til industrielle og kommunale behov. Humanitære hjælpeorganisationer og militæret i årevis har været faste kunder hos den schweiziske koncern.